Okaaay Lets Go!
9. september 2024, Tyskland ⋅ ☁️ 16 °C
Na een week inpakken, gepaard met de gebruikelijke discussies 🤷🏻♂️ en een stevig vrijgezellen weekend zijn we dan toch vertrokken! Niet uitgerust in een serieus volle wagen zijn weLæs mere
Regen en rijden
10. september 2024, Polen ⋅ 🌙 14 °C
Vandaag wou papa naar Litouwen gaan.
Onderweg wou hij graag een paar dingen zien. Smorges heb ik hem dwars gezeten door lekker lang te blijven liggen. (Hij dacht dat ik de wekker ging zijn...) Om 9Læs mere
Letse kerken en meren
12.–13. sep. 2024, Letland ⋅ ☁️ 21 °C
Vanmorgen zijn we opgestaan in Letland. Ik begon al kwispelend de dag! Eerst hebben we ontbeten met zicht op het meertje. Het rook heerlijk naar vers gras en water. Daarna hebben we de daktentLæs mere
Estland op z'n puurst
14. september 2024, Estland ⋅ ☁️ 21 °C
De dag begon heel zonnig en werd warmer gedurende de dag. We zijn de grens overgestoken en zijn eindelijk in Estland! Onderweg het hoogste punt van Estland tegen gekomen met een uitkijktoren. DitLæs mere
Tartu
15. september 2024, Estland ⋅ ☁️ 19 °C
Na een rustige nacht WILDkamperen zijn we naar Tartu gegaan. Tartu is de 2de grootste stad van Estland en tevens de studenten stad. En net zoals Leuven is het vrij doods op zondag😅. De stad isLæs mere
Uranium en de Baltische zee
16. september 2024, Estland ⋅ ⛅ 22 °C
Vandaag laten we peipsïï achter ons en gaan we naar de zee.
Eerste stop is Sillamaë. Een stad die tijdens de koude oorlog het centrum was voor de verrijking van uranium. Tot 1991 was het verbodenLæs mere
Een vleugje luxe op de camping
17.–19. sep. 2024, Estland ⋅ ☀️ 16 °C
Ik ben de morgend begonnen met een verkenningsloopje. Even door het park waar hier en daar een standbeeld of verschillende steensoorten stonden uitgesteld, vrij plat parkje met een speeltuin. Kan ikLæs mere
Lahemaa deel 1
19. september 2024, Estland ⋅ ⛅ 18 °C
Nadat we alles opgeruimd hadden van de 2 dagen relaxen konden we vertrekken.
1ste stop Valaste juga.
Deze kustlijn heeft een 55meter hoge krijt klif. Deze gesteentelaag loopt over de bodem van deLæs mere
Lagemaa deel 2: Vissersdorp Käsmu
20. september 2024, Estland ⋅ ⛅ 16 °C
We verlaten zonder ontbijt de RMK plaats en vertrekken naar Käsmu. Het was eventjes zoeken naar de parking, bleek ook gwn een weiland te zijn in een woonwijk. In de volle zon ons ontbijt en deLæs mere
Laundryday & Baltische heide zoeken
21.–22. sep. 2024, Estland ⋅ 🌙 10 °C
Na 13 dagen wordt het is tijd voor een wasje te doen. Je kan een onderbroek maar 4 keer dragen voor het echt vuil wordt he🤪. Voor de rest hebben we de eerste dag van de Overlandingcamping niet veelLæs mere
Tallinn
23. september 2024, Estland ⋅ ☁️ 10 °C
We verlaten snel de camping en gaan naar de hoofdstad Tallinn. Hier eten we eerst ontbijt. Omelet met ham voor Hanne en Lara, ik neem blini's. Kleine dikke luchtige pannekoekjes met teveel confituurLæs mere
Pärnu & Latvia
24. september 2024, Estland ⋅ ☀️ 15 °C
Na een regenachtige nacht in het bos kwam de zon door ons tentraampje piepen. Vandaag gaan we naar de zomerstad van Estland. Pärnu ligt aan de de monding van de parnu en heeft mooie zandstrandenLæs mere
Camping Apalkals
24.–27. sep. 2024, Letland ⋅ ☁️ 19 °C
Woensdagmorgen is de dag gestart met een simpel ontbijtje. Ik stapte terug in mijn loopkleren en deed een loopje langs het kleine meer. Wat doet een goeie douche weer deugd 😊 Sam deed in deLæs mere
Regen en Riga
27. september 2024, Letland ⋅ 🌧 16 °C
Vandaag: regen en de grootste stad van de Baltische staten!
In de gietende regen zijn we op de camping vertrokken. De avond voordien hadden we het kamp al opgebroken zodat het meeste droog was. RigaLæs mere
Ventspils
28.–30. sep. 2024, Letland ⋅ ⛅ 13 °C
Het begint kouder te worden en deze nacht heeft het zwaar zitten regenen. Ik ben heel blij dat we binnen hebben geslapen. Er wordt ontbijt aan de deur gebracht. Na onze voeten onder de tafel teLæs mere
Strand en vuurtorens
29. september 2024, Letland ⋅ 🌬 11 °C
Vandaag kwam de zon met volle stralen erdoor. Ideaal dagje voor aan het strand. We zijn naar Cape Kolka geweest. Een plek waar de Batlische zee en de Golf van Riga tegen elkaar botsen. We zouden ookLæs mere
Bye bye Estland 👋
30. september 2024, Litauen ⋅ ☀️ 14 °C
Na het ontbijt laten we Ventspils achter ons en rijden we naar het zuiden. Eerst gaan we naar Kuldiga. Kuldiga is een klein stadje met een oud stadscentrum vroeg 13de eeuw gelegen aan de Venta rivier.Læs mere
Klaipėda
1. oktober 2024, Litauen ⋅ ☁️ 6 °C
Het weer ziet er goed uit vandaag. Omdat we qua conditie redelijk goed bezig zijn moeten we nu volhouden. ik, Hanne, loop een toertje voor het ontbijt en Sam na het ontbijt. Vlak voor de middagLæs mere
excuse me while i light my split
2. oktober 2024, Litauen ⋅ ⛅ 9 °C
Vandaag begon de dag goed.
Zen continental ontbijt pannenkoeken voor Lara. Iedereen gelukkig tot Lara ontdekte dat er gehakt tussen de pannekoek lag. Toen liep het mis. Vieze Lara, mama heeftLæs mere
Cold war
3. oktober 2024, Litauen ⋅ ☁️ 11 °C
Vandaag opgestaan in Klaipėda, ontbeten en gas geven. Vandaag gaan we is een museum doen. Het is er het weer voor. Koud en nat.
Eerste stop is de nucleaire raketbasis Plokštinė. Deze basis heeft 4Læs mere
Aukštaitija National Park
4. oktober 2024, Litauen ⋅ ☁️ 12 °C
Vandaag zijn we weer opgestaan in de boventent. We waren allemaal laat wakker want het was niet meer donker. Mama en papa waren heel lui vandaag. Ik mocht lang kleuren op papa's gsm. Ik word er alLæs mere
Vilnius, de groene stad
5. oktober 2024, Litauen ⋅ ☁️ 8 °C
Fris wakker geworden in het Urbihotel. Een heel uitgebreid ontbijt stond ons op te wachten. Klaar om naar Vilnius te wandelen, vanaf de gratis parking is het dan ook 3 km. Het is zaterdag dus weLæs mere
Plat polen
6.–7. okt. 2024, Polen ⋅ ☁️ 8 °C
We worden wakker dicht bij de Poolse grens.
Eerste stop is in Polen het natuurpark Suwalki.
Hier doen we een wandeling waar Lara op haar fietsje mee kan. Op een boomstam in het meer heeft Hanne haarLæs mere
Baumwipfelpfad Rügen
8. oktober 2024, Tyskland ⋅ ☁️ 14 °C
Polen kon ons niet bekoren. (toch zeker het deel waar we door gegaan zijn).
Tijd om verder te gaan dus.
Gruss dich Deutschland!
Op naar Rügen een duits eiland in de batlische zee. We kunnen deLæs mere
Koningstuhl
9. oktober 2024, Tyskland ⋅ ⛅ 15 °C
Na een goede nacht en een kort ontbijt maken we ons klaar om te gaan wandelen.
Rügen, het grootste eiland van Duitsland, is beroemd om zijn krijtrotsen die oprijzen uit de Oostzee. InLæs mere

RejsendeAmai wat een begin. Hopelijk snel wat meer rust en toffe slaapplaatsen xxx.
RejsendeAh jullie zijn ook weg. 👍
RejsendeOnderweg zijn... altijd dikke fun 😁