FindPenguins
    • keskiviikko 13. syyskuuta 2023 klo 18.01
    • ☁️ 19 °C
    • Korkeus: 1 996 m
    • KolumbiaSalento4°38’14” N  75°34’11” W
    Gseht us wie am Meer, abr isch im Dörfli ufgno worde mitere wunderschöne Abestimmig☺️
    Motiviert simer de scho gsi, es het schliesslech när es Kafi gä😌2Ussichtspunkt uf üsere Wanderig😄11Das isch d'Kafi Finca gsi wo mir hei bsuecht😄

Salento 🇨🇴

13. syyskuuta 2023, Kolumbia ⋅ ☁️ 19 °C

Witers simer uf Salento. Das isch ou wieder es chliises Dörfli wo ganz viu chliini Souvenir Lädeli het. Aber ir erster Linie geit mä uf Salento vorauem wäge dene riisige Wachspalme wo im Cocora Valley wachse und wäge dä Kafi Fincas. 🌴☕️
    Mir hei dert ä Kafi Tour gmacht und hei sogar säuber chli dörfe erntä. Es guets Kafi wird hiä mit der allergröschte Sorgfalt, Geduld und Können zuebereitet. D‘Kafibohne wird eher grobkörnig gmahle und när wird gfilteret.
    Beihdruckt het üs vorauem ou d‘Natur rund um die Kafipflanze, wo häufe dass die Pflanze gsung blibe - drzue ghöre verschidni Tier und ou angeri Pflanze.
    Am zweite Tag hei mir ä 4h Wanderig gmacht im Cocora Valley. Dert si mir die riisige Wachspalme ga bestuune und hei ä huufe farbigi Kolibris gseh. Z Wetter hetsech nid grad vor beschte Site zeigt und isch uf 2860m.ü.M. ou dementsprechend früsch gsi😅
    Lue lisää

Katso käännös

MatkaajaHübschi Chicas😊

MatkaajaSettigi Blueme wetti o im Garte

Katharina Lehmann

MatkaajaHeit di ä chli glädelet?

Marianna Aeschlimann

MatkaajaHübschi Froue