Edessa ja Loutra Pozar
August 23, 2025 in Greece ⋅ ☀️ 26 °C
Teele jäi täna kaks kohta - Edessa. Noh nagu Odessa, aga linna läbis kiirevooluline kanal, mis äärelinnas moodustas joa. Muud huvitavat selles linnas ei leidnud. Seejärel sõitsime Loutrasse,Read more
Piiri peal.
September 20, 2025 in Latvia ⋅ ☁️ 19 °C
Mariampole
September 21, 2025 in Lithuania ⋅ ⛅ 26 °C
Tegime siin vahepeatuse enne Poola piiri. Reis kulgeb edukalt ja sooja on piisavalt. Ei tea, kas kassil oli hommikul palav, aga ta ei leidnud kohta ja näugus ebaharilikult palju. Nüüd vedelebRead more
Vahepeatus enne Bialastokki
September 21, 2025 in Poland ⋅ ⛅ 26 °C
Kuna sõitmine läks järjest raskemaks meil mõlemal, siis tegime peatise ja jätkame kui on jahedam. Mina panin söögilaua kokku. Senta vedeles vilus.
Slovakia ja Ungari
September 23, 2025 in Hungary ⋅ ☁️ 21 °C
Mõtlesin täna, et ei lähe tavalist rada ja ei pildista ajaloohõngulist arhitektuuri või maalilisi vaateid. Neid pilte on piisavalt tehtud nii minul kui teistel. Sestap pole mul teile esitadaRead more
Oravita - Vidin
September 27, 2025 in Bulgaria ⋅ ☀️ 18 °C
Startisime kell 8. Tuul oli tugev. Hiljem sadas veel vihma. Lootsin, et Karpaatia mäestikust üle sõites tuul vaibub, aga ei vaibunud. Alles Vidinis on vaikne. Tee mägedes oli kurviline, järskudeRead more
Kreeka, Kerkini järv
September 29, 2025 in Greece ⋅ ☀️ 22 °C
Jõudsin Kerkini järve juurde ja siin tundub olevat palju kala, sest kalamehi on palju. Koht ise on kena ja teatmeteosed lubavad, et siin saab pelikane vaadelda, aga mina pole neid näinud. On mingidRead more
Edessa ja Loutri Pozar
September 30, 2025 in Greece ⋅ ☀️ 22 °C
Edessas oli kena kanal, mis moodustas linna serval joa. Väga kiirevooluline. Sealt liikusime edasi mägedesse kaljude vahel olevasse spasse. Erinevad mineraalainetega basseinid, vesi 37 kraadi. OlinRead more
Kolgata teekond Meteorasse
October 1, 2025 in Greece ⋅ ☁️ 15 °C
Kui kõik ausalt ära rääkida, siia tuleb alustada selles, et startisime kell 9 teekonnale Meteorasse mille pikkus väidetavalt pidi olema 170 km. Juba alguses tundus, et selle teekonna läbimiseksRead more
633 m Meteora
October 2, 2025 in Greece ⋅ 🌧 13 °C
Tundub, et täna saan teha ainult piimapilte. Tõusin siia mäe otsa, aga mitte midagi pole näha. Udu ja vihm.
Praamiga Patrasse
October 4, 2025 in Greece ⋅ ☁️ 16 °C
Praamisõit vältas 15 minutit ja maksis 12€.
Ei mingit kassat. Luuk lahti autod peale ja siis korjati raha kui praam sõitis.
Kyparissia, soe ja meeldiv koht
Oct 9–11, 2025 in Greece ⋅ 🌙 17 °C
Käisin kalal, aga kala ei saanud. Ostsin poest ja tegin uhhaa. Tundub, et sai maitsev. Lisaks mõned kastanid magustoiduks ja noh nii mõndagi veel, et oleks hea ja süda rõõmus. Lidli omaRead more
Peaaegu Kalamatas
October 10, 2025 in Greece ⋅ ☁️ 21 °C
Ei läinud kolme nädalatki ja juba kohal. Kerge pesu ja siis ujuma.
Õhtud Kalamatas
October 15, 2025 in Greece ⋅ ⛅ 18 °C
Õhtu on mõnus. Päike ei kõrveta ja kärbseid pole.
Miks ma arvan, et Senta just sellist elu elada soovib.
Laupäev on turupäev
Oct 18–21, 2025 in Greece ⋅ ☁️ 20 °C
Kuna pühapäeval sisseoste teha ei saa tuleb varusid täiendada laupäeval.
Elust Kalamatas
Oct 23–27, 2025 in Greece ⋅ 🌧 19 °C
Kuna olin autole mitu korda ebaõnnestunult õiget värvitooni üritanud leida, siis külastasin kohalikku Standoxi autovärvide poodi. Peremees teadis värvikoodi peast kui kütusepaagi luuki nägi.Read more
Kalamata sadama koristamise kokkuvõte
Dec 7–13, 2025 in Greece ⋅ ☀️ 16 °C
Nafplio jõuluootel
December 17, 2025 in Greece ⋅ 🌙 11 °C
Nafplio sadam
December 18, 2025 in Greece ⋅ ☀️ 14 °C
Jõulud Nafplios
December 25, 2025 in Greece ⋅ ⛅ 12 °C
Linn on inimestest pungil. Autodele pole võimalik parkimiseks kohta leida. Ka sadamas mitte, kus on mitme jalgpalliväljaku suurine ala.
Loutraki
January 10 in Greece ⋅ ☀️ 17 °C
Kuna olen varem käinud Korinthoses, siis seekord vaatasin üle ka teisel pool oleva linnakese nimega Lountraki. Elanikke umbes 12 000. See linn on uuesti ehitatud peale maavärinat, mis hävitasRead more
Nea Peramos
January 25 in Greece ⋅ ☁️ 13 °C
Nea Peramos. Sellise nimega kohti on Keekas kaks. See, kus mina hetkel viibin on kena rannapromenaadi ja kohvikutega. Väidetavalt on see Ateena inimeste lemmik söögi ja puhkekoht, sest onRead more
Täna on rannailm
February 7 in Greece ⋅ ☀️ 20 °C
Nii me elame.
Epidaurus-tänapäeval vist spa hotell
March 1 in Greece ⋅ ☀️ 10 °C
Kultuurse pühapäeva raames külastas meie loominguline kollektiiv täna kultuuriväärtusi Epidauruses. Asub ca 20 km Nafpliost.
Epidauruse teater ja selle ümber asuv pühapaik on üksRead more
Laupäevane ringkäik
March 21 in Greece ⋅ ☀️ 13 °C
1. Nägin kena purjekat. Lisasin pildi.
2. Veendusin, et ühe euro eest saab turul osta 10 apelsini või Lidlist ühe õlle.
3. Kassid on siin hoitud. Keegi just tõi süüa neile.
Senta palus ka teidRead more