Edessa ja Loutra Pozar
23 sierpnia 2025, Grecja ⋅ ☀️ 26 °C
Teele jäi täna kaks kohta - Edessa. Noh nagu Odessa, aga linna läbis kiirevooluline kanal, mis äärelinnas moodustas joa. Muud huvitavat selles linnas ei leidnud. Seejärel sõitsime Loutrasse, Czytaj więcej
Piiri peal.
20 września 2025, Łotwa ⋅ ☁️ 19 °C
Mariampole
21 września 2025, Litwa ⋅ ⛅ 26 °C
Tegime siin vahepeatuse enne Poola piiri. Reis kulgeb edukalt ja sooja on piisavalt. Ei tea, kas kassil oli hommikul palav, aga ta ei leidnud kohta ja näugus ebaharilikult palju. Nüüd vedeleb Czytaj więcej
Vahepeatus enne Bialastokki
21 września 2025, Polska ⋅ ⛅ 26 °C
Kuna sõitmine läks järjest raskemaks meil mõlemal, siis tegime peatise ja jätkame kui on jahedam. Mina panin söögilaua kokku. Senta vedeles vilus.
Slovakia ja Ungari
23 września 2025, Węgry ⋅ ☁️ 21 °C
Mõtlesin täna, et ei lähe tavalist rada ja ei pildista ajaloohõngulist arhitektuuri või maalilisi vaateid. Neid pilte on piisavalt tehtud nii minul kui teistel. Sestap pole mul teile esitada Czytaj więcej
Oravita - Vidin
27 września 2025, Bułgaria ⋅ ☀️ 18 °C
Startisime kell 8. Tuul oli tugev. Hiljem sadas veel vihma. Lootsin, et Karpaatia mäestikust üle sõites tuul vaibub, aga ei vaibunud. Alles Vidinis on vaikne. Tee mägedes oli kurviline, järskude Czytaj więcej
Kreeka, Kerkini järv
29 września 2025, Grecja ⋅ ☀️ 22 °C
Jõudsin Kerkini järve juurde ja siin tundub olevat palju kala, sest kalamehi on palju. Koht ise on kena ja teatmeteosed lubavad, et siin saab pelikane vaadelda, aga mina pole neid näinud. On mingid Czytaj więcej
Edessa ja Loutri Pozar
30 września 2025, Grecja ⋅ ☀️ 22 °C
Edessas oli kena kanal, mis moodustas linna serval joa. Väga kiirevooluline. Sealt liikusime edasi mägedesse kaljude vahel olevasse spasse. Erinevad mineraalainetega basseinid, vesi 37 kraadi. Olin Czytaj więcej
Kolgata teekond Meteorasse
1 października 2025, Grecja ⋅ ☁️ 15 °C
Kui kõik ausalt ära rääkida, siia tuleb alustada selles, et startisime kell 9 teekonnale Meteorasse mille pikkus väidetavalt pidi olema 170 km. Juba alguses tundus, et selle teekonna läbimiseks Czytaj więcej
633 m Meteora
2 października 2025, Grecja ⋅ 🌧 13 °C
Tundub, et täna saan teha ainult piimapilte. Tõusin siia mäe otsa, aga mitte midagi pole näha. Udu ja vihm.
Praamiga Patrasse
4 października 2025, Grecja ⋅ ☁️ 16 °C
Praamisõit vältas 15 minutit ja maksis 12€.
Ei mingit kassat. Luuk lahti autod peale ja siis korjati raha kui praam sõitis.
Kyparissia, soe ja meeldiv koht
9–11 paź 2025, Grecja ⋅ 🌙 17 °C
Käisin kalal, aga kala ei saanud. Ostsin poest ja tegin uhhaa. Tundub, et sai maitsev. Lisaks mõned kastanid magustoiduks ja noh nii mõndagi veel, et oleks hea ja süda rõõmus. Lidli oma Czytaj więcej
Peaaegu Kalamatas
10 października 2025, Grecja ⋅ ☁️ 21 °C
Ei läinud kolme nädalatki ja juba kohal. Kerge pesu ja siis ujuma.
Õhtud Kalamatas
15 października 2025, Grecja ⋅ ⛅ 18 °C
Õhtu on mõnus. Päike ei kõrveta ja kärbseid pole.
Miks ma arvan, et Senta just sellist elu elada soovib.
Laupäev on turupäev
18–21 paź 2025, Grecja ⋅ ☁️ 20 °C
Kuna pühapäeval sisseoste teha ei saa tuleb varusid täiendada laupäeval.
Elust Kalamatas
23–27 paź 2025, Grecja ⋅ 🌧 19 °C
Kuna olin autole mitu korda ebaõnnestunult õiget värvitooni üritanud leida, siis külastasin kohalikku Standoxi autovärvide poodi. Peremees teadis värvikoodi peast kui kütusepaagi luuki nägi. Czytaj więcej
Kalamata sadama koristamise kokkuvõte
7–13 gru 2025, Grecja ⋅ ☀️ 16 °C
Nafplio jõuluootel
17 grudnia 2025, Grecja ⋅ 🌙 11 °C
Nafplio sadam
18 grudnia 2025, Grecja ⋅ ☀️ 14 °C
Jõulud Nafplios
25 grudnia 2025, Grecja ⋅ ⛅ 12 °C
Linn on inimestest pungil. Autodele pole võimalik parkimiseks kohta leida. Ka sadamas mitte, kus on mitme jalgpalliväljaku suurine ala.
Loutraki
10 stycznia, Grecja ⋅ ☀️ 17 °C
Kuna olen varem käinud Korinthoses, siis seekord vaatasin üle ka teisel pool oleva linnakese nimega Lountraki. Elanikke umbes 12 000. See linn on uuesti ehitatud peale maavärinat, mis hävitas Czytaj więcej
Nea Peramos
25 stycznia, Grecja ⋅ ☁️ 13 °C
Nea Peramos. Sellise nimega kohti on Keekas kaks. See, kus mina hetkel viibin on kena rannapromenaadi ja kohvikutega. Väidetavalt on see Ateena inimeste lemmik söögi ja puhkekoht, sest on Czytaj więcej
Täna on rannailm
7 lutego, Grecja ⋅ ☀️ 20 °C
Nii me elame.
Epidaurus-tänapäeval vist spa hotell
1 marca, Grecja ⋅ ☀️ 10 °C
Kultuurse pühapäeva raames külastas meie loominguline kollektiiv täna kultuuriväärtusi Epidauruses. Asub ca 20 km Nafpliost.
Epidauruse teater ja selle ümber asuv pühapaik on üks Czytaj więcej
Laupäevane ringkäik
21 marca, Grecja ⋅ ☀️ 13 °C
1. Nägin kena purjekat. Lisasin pildi.
2. Veendusin, et ühe euro eest saab turul osta 10 apelsini või Lidlist ühe õlle.
3. Kassid on siin hoitud. Keegi just tõi süüa neile.
Senta palus ka teid Czytaj więcej