Satellite
Show on map
 • Day26

  Elephant Rock & Greens pool

  March 1, 2019 in Australia ⋅ ⛅ 18 °C

  Vandaag was de eerste dag van de roadtrip! Rond half 11 werd ik thuis opgehaald door Joachim en Renee. We zouden vandaag rijden naar Albany om vervolgens morgen door te rijden naar Esperance. Het was een behoorlijk lange rit van ongeveer 5 uur. Gelukkig klikte het goed tussen ons drieën, dus was het een rit vol leuke gesprekken en meezingers! We zijn gestopt in Denmark, om naar Greens Pool en Elephant Rock te gaan. Wauw wat was dat een mooie plek zeg! We waren ongeveer de enige daar, wat het natuurlijk nog bijzonderder maakte!
  We kwamen rond half 8 savonds aan in het hostel waar we vannacht zouden verblijven, de anderen waren daar al aangekomen. We zijn met z'n zessen pizza gaan eten en vervolgens naar Fields of lights gegaan, dit is een plek van 400 meter lang met aan beide kanten heel veel lampjes in het gras. Elk lampje staat voor een soldaat die is omgekomen tijdens de strijd.. Heel indrukwekkend.
  Eenmaal terug bij het hostel hebben we met zo ongeveer het hele hostel nog wat gedronken, super gezellig.
  Read more

  Charlotte dEngelbronner

  Prachtig!❤️

  3/2/19Reply

  Ik heb weer even bijgelezen hoor, super leuk allemaal! Klinkt alsof je het heel erg leuk hebt daar! Geniet ervan <3 Ik ben maar een klein beetje jaloers ;)

  3/4/19Reply

  Oeps, vergeten mijn naam erbij te zetten. X je nichtje Alice

  3/4/19Reply