• Ik moet betere schoenen kopen

July 18 in Austria ⋅ 🌩️ 12 °C

Voor vandaag (18 juli) stonden er 3 activiteiten op de planning.

Uiteraard eerst een wandeling naar een top, welke ik helaas alweer niet heb kunnen bezoeken. Weer vanwege sneeuw. Mijn schoenen glijden direct weg en dat is niet fijn met een afgrond naast je....achteraf bleek dat het hierna een stukje makkelijker werd. Maar ja, dat is dus achteraf. Het was wel echt flink balen en vindt het nog steeds jammer. Toch ben ik wel blij dat ik mijn grenzen blijf verleggen maar niet met gevaar voor eigen leven. Oke, aan het begin van het pad stond wel dat bord met pad afgeloten, maar die telt niet mee. Samen met Lizzy, een van de mede kampeerders zijn we omgekeerd en hebben vanaf een ander bergje toegekeken hoe Xavier en Sebastiaan de top bereikten.

Na de wandeling zijn we weer naar de camping gegaan voor pannenkoeken, want dat is traditie op het Nivon trefkamp. Elke vrijdagavond wordt er een grote kring gemaakt en gaat iedereen samen pannekoeken bakken. Gelukkig waren er andere mensen met teveel beslag en konden we lekker veel eten.

Na het pannenkoekenfestijn zijn we naar het centrumpje van Heiligenblut gegaan. Daar was namelijk een orkest aan het spelen. Mooie aflsuiting van deze dag.