- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Day 4
- Thursday, July 17, 2025 at 8:49 AM
- ☀️ 24 °C
- Altitude: 192 m
IndonesiaPeliatan8°30’54” S 115°15’39” E
Ubud - Tag 2 (Part 1)
July 17 in Indonesia ⋅ ☀️ 24 °C
De zweiti Tag hemer hüt gnutzt für e Tagestour wo viil Spots vo Ubud abdeckt het. Sina (Kollegin vu de Lea) isch grad auno mitcho und denn hend mir sogar e Privattour gha. Üsen Guide de Senegall isch en mega liebe gsii und het üs ah schöni Spots gführt. De erst Stop isch bim bekannte Wasserfall gsi, wo üs aber scho grad chli zu touristisch gsi isch mit all dene Fotishootings. Drum au s‘einte Bild, wo mir denn doch no zwungenermasse posiert hend für e Foti. 😅😂🙈 Bim zweite Spot sind mir defür denn fascht elei gsi und hend natürli die Chance direkt usgnutzt und sind is Wasser. De dritt Wasserfall hend mir au üs nö entgoh loh und sind nomol ine is Wasser. Denoch sind mir zunere Kafi-Plantage vo Locals anegführt worde und die isch extrem idrücklich gsi! Sehr viil hend mir über Kafibohne und Frücht glernt (siehe Fotis🤗). Langsam sind mir aber au hungrig worde und er het üs zumene mega schöne Ort für en perfekte Zmittag gführt. S‘bekannte indonesische Nasi/ Mie Goreng hend mir bi dere hammer Ussicht üs schmecke loh. Denn is wiiter inen Tempel, wo s‘Holy water gsi isch. Da Ritual hend mir usloh, defür het d‘Lisa meega Freud a de Kois entdeckt. Noch de Fisch-Füetterig ischs zum letzte Spot gange - die bekannte Riisfelder (Riisterasse). Sie sind sehr idrücklich gsi, aber halt au wieder sehr touristisch. Die ganz Tour isch allgemein mit de Landschaft und liebe Mensche mega idrücklich und schö gsi, het üs aber uu müed gmacht. Miteme churze Znacht im Hostel gönd mir etz happy is Bett. Morn wartet öppis mega lässes uf üs, wo grad chli out of our comfort zone isch. Da aber meh denn morn.😉 Bim Part 2 wartet wiiteri Bilder no uf euii. Guet Nacht und bis morn.🫶🏻
Aujourd’hui, c’était notre deuxième jour, et on en a profité pour faire une excursion d’une journée avec plusieurs arrêts autour d’Ubud. Sina (une amie de Lea) est aussi venue avec nous, alors on a eu une visite privée rien que pour nous. Notre guide, Senegall, était super gentil et nous a emmenées à de très beaux endroits. Le premier arrêt était une cascade très connue – mais malheureusement un peu trop touristique, avec plein de séances photo un peu forcées. C’est pour ça qu’on a aussi pris une photo un peu « posée » (vous la verrez 😅😂🙈). Mais au deuxième endroit, on était presque seules – du coup, on a tout de suite profité pour se baigner dans l’eau. On n’a pas pu résister non plus à une troisième cascade, alors on y est encore allées dans l’eau ! Ensuite, on a visité une plantation de café locale. C’était vraiment impressionnant ! On a appris beaucoup de choses sur les grains de café et les fruits (vous verrez les photos 🤗).
Après tout ça, on avait bien faim, et notre guide nous a emmenées dans un endroit magnifique pour le déjeuner. On a mangé le fameux Nasi/Mie Goreng avec une vue incroyable.
Puis, on a visité un temple avec de l’« eau sacrée ». On n’a pas participé au rituel, mais Lisa a adoré voir les carpes koi dans l’eau ! Après les avoir nourries, on est parties vers le dernier arrêt : les fameuses rizières en terrasse. Très impressionnantes aussi – mais là encore, très touristiques. En général, la journée était magnifique, entre les paysages et les gens adorables. Mais on est aussi bien fatiguées. Après un petit dîner rapide à l’auberge, on va se coucher contentes. Demain, une nouvelle aventure nous attend – un peu hors de notre zone de confort… mais on vous en dira plus demain. 😉 À suivre avec d’autres photos dans la partie 2 ! Bonne nuit et à demain 🫶🏻Read more