• Reisetag Ubud - Nusa Lembongan

July 20 in Indonesia ⋅ ☁️ 26 °C

Hüt ischs für üs wiiter noch Nusa Lembongan gange. Nochere feine Früchtebowl sind mir gstärkt vo üsem Driver abgholt worde. Ufem Weg hend mir no einigi iheimischi Sache erlebt, wie z.B. e Wöschmaschine no bi ihne funktioniert oder Zeremonie vo Beerdigunge wo e ganzi Stross lahmgleiht het… Do schätzt mer grad wieder meh wa mir alles dehei hend. De Wegwiiser mit de Lisa druf het natürli au müesse gföteler werde.🤗😉 De ganz Transport guet gange und mir sind in Sanur am Hafe acho, wo d‘Lea wiedermol en feine Kafi brucht het und denoch ischs richtig Hafegate gange. Noch 30‘ sind mir happy uf de Insle acho (au ohni seechrank werde🥳) und en nette Taxifahrer het üs zum Hostel brocht. Da lieht damol zimli ufem Hügel und isch für üs im erste Moment grad e rechts downgrade gsi. Mitem andere Hostel hend mir halt super Komfort dörfe gnüsse. Es isch e lebendigs Hostel mitere coole Poolalag und am Obig hets Beerpong-Turnier geh. Lisa und Lea hend aber lieber eri Egoparty mit Skyjo gha.😂 Spieli het aber Australier azoge und uf zmol hemer z.5 gspielt. Gschlofe hemer nö viil, wells halt würkli e Partyhostel isch und alles recht hellhörig. Drum freuemo üs umso meh ufs baldige Airbnb in Nusa Penida. Jetzt stoht aber no en Tagestrip ah morn. Guet Nacht.🫶🏻

Aujourd’hui, nous sommes allées à Nusa Lembongan. Après un bon bol de fruits frais, notre chauffeur est venu nous chercher. Sur la route, nous avons vu des choses typiques d’ici – par exemple, comment utiliser une machine à laver, ou une cérémonie funéraire qui a bloqué toute une rue. Ça nous fait vraiment apprécier tout ce qu’on a chez nous. On a aussi vu un panneau avec le nom “Lisa” – évidemment, on a pris une photo. 🤗😉
    Le transport s’est bien passé, et nous sommes arrivées au port de Sanur. Lea avait encore besoin d’un bon café, et ensuite, nous sommes allées directement à la porte d’embarquement. Après 30 minutes en bateau, nous étions contentes d’arriver sur l’île (et sans mal de mer 🥳). Un chauffeur sympa nous a amenées à notre auberge. Elle se trouve un peu en hauteur, et au début, on a trouvé que c’était un peu moins bien que notre ancienne auberge – là-bas, on avait plus de confort. Mais ici, l’ambiance est vivante, il y a une jolie piscine, et le soir, il y avait un tournoi de beer pong. Lisa et Lea ont préféré faire une petite soirée tranquille avec le jeu Skyjo. 😂
    Des Australiens sont venus, et tout à coup, on a joué à cinq. On n’a pas beaucoup dormi, parce que c’est une auberge de fête et on entend tout. Alors maintenant, on a encore plus hâte d’aller dans notre Airbnb à Nusa Penida. Mais avant ça, demain, il y a encore une excursion.
    Bonne nuit 🫶🏻