- Show trip
- Add to bucket listRemove from bucket list
- Day 16
- Tuesday, July 29, 2025 at 9:17 AM
- ☀️ 30 °C
- Altitude: 11 m
SingaporeSingapur1°21’33” N 103°59’16” E
Heireis ✈️🇨🇭
July 29 in Singapore ⋅ ☀️ 30 °C
Hüt isch de Abreisetag bevorgstande. Früeh uf zum gnueg Ziit ha für‘s Packe. E Wunder, es het alles dripasst.😂😅 Bevors an Tattootermin für Lea gange isch, sind mir no rasch ine Kafi. Denn ischs sowiit gsi und Lea het endli eren ersehnte Tattootermin gha und endli eres Zitrönli becho.🍋 Meh wie happy übers Resultat und e super Souvenir zum Schluss. Im Aschluss sind mir no ine cools Kafi wo üs empfohle worde isch und döt het Lisa selber e Salotbowl zämägstellt und Lea nomol zum Schluss e Smoothiebowl. Künstlich usezögeret hend mir denn Ziit nö und sind früeh an Flughafe. Hend für die 15km denn doch fascht 1.5h gha wegem Verkehr… am Flughafe acho hend mir denn erfahre dass de erst Flug uf Singapur bereits 20‘ Verspötig het… grad e déja-vu ufcho vom Hiflug.🙃 Isch denn aber bi dere Verspötig bliibe, zum Glück. Leider hets Turbulenze geh, wa Lea mit de Flugangst grad nö so cool gfunde het. Etz in Singapur uf de Aschlussflug am warte und hoffe, dass es 12 agnehmi Flugstunde werdet.😇😅 Drum live us Singapur üsen letschte Post. Mit ganz viil schöne Moment und Erinnerige gönd mir etz hei und sind uu glücklich de Trip zämä gmacht zha und dankbar für alles wo mir hend dörfe erlebe. Freued üs etz natürli aber au uf eui alli dehei. Bis bald i paar Stund und nomol danke allne fürs flissige Lese und Verfolge vo üsere churze Reis.❤️
Aujourd’hui, c’était déjà le jour du départ. Réveil tôt pour avoir assez de temps pour faire les valises. Incroyable, tout est rentré. 😂😅 Avant le rendez-vous tatouage de Lea, on est encore vite allées dans un café. Puis c’était enfin le moment et Lea a eu son tatouage tant attendu – son petit citron. 🍋 Plus qu’heureuse du résultat, un super souvenir pour la fin. Ensuite, on est allées dans un chouette café qu’on nous avait recommandé. Là, Lisa s’est composée une salade bowl elle-même et Lea a encore pris, pour la dernière fois, un smoothie bowl. On a un peu repoussé le moment, mais ensuite on est parties tôt à l’aéroport. Pour faire les 15 km, il nous a quand même fallu presque 1h30 à cause de la circulation… Arrivées à l’aéroport, on a appris que notre premier vol pour Singapour avait déjà 20 minutes de retard… un petit déjà-vu du vol aller. 🙃 Heureusement, ça s’est arrêté là. Malheureusement, il y a eu des turbulences, ce que Lea, avec sa peur de l’avion, n’a pas trouvé très cool. Maintenant on attend notre correspondance à Singapour et on espère que les 12 heures de vol seront agréables. 😇😅 Alors voilà, en direct de Singapour, notre dernier post. Avec plein de beaux moments et souvenirs, on rentre à la maison très heureuses d’avoir fait ce voyage ensemble et reconnaissantes pour tout ce qu’on a pu vivre. Et maintenant, on se réjouit évidemment de vous revoir tous à la maison. À tout bientôt dans quelques heures et encore merci à tous d’avoir lu et suivi notre petit voyage. ❤️Read more

💪🤩😅😘
👌😘