Aftenhygge i Reims

Hotel Kyriad Reims centre ligger meget tæt på centrum af Reims. Hyggeligt, billigt og rent hotel. Byen er lige så ren og pæn. Flotte historiske bygninger og gågaden er fuld af liv på sådan enЧитать далее
Laon

Vi kører fra Reims mod Laon. Her skulle der stå et skævt tårn "Leaning tower" i en middelalder by. Det er så et meget lille tårn. Men byen! Den ligger på en top, veje snoer sig på vej der opЧитать далее
Gider ikke mere dårligt vejr.

Vi har lige taget beslutningen om at køre mod Spanien. Næste stop Toulouse. Det bliver to dage med kørsel på motortrafikveje. Afsted med os.
Le Rupé Camping i Toulouse.

Endelige fandt vi bedre vejr. 🌞 På vejen hertil blev himlen mere og mere blå. Så skønt! Her er 15-16 grader og skyfrit.
Royal buffet

Hyggeaften i gåafstand fra campingpladsen, som ligger i udkanten af Toulouse. Det er altså helt ude hvor industrien begynder. Men der er masser af restauranter og vi valgte Royal buffet med asiatiskЧитать далее
Gåtur i Toulouse

Skøn dag i Toulouse bymidte. Virkelige en smuk by, med mange monumenter og historiske bygninger. Vi nød solen og den smukke by.
Vi tog bussen og derefter metroen ind. Det var vores ilddåb medЧитать далее
Camping Le Moulin de Mellet

Skøn køretur fra Toulouse til Agen, hvor campingpladsen ligger. Turen gik gennem de smukkeste bakkede landskaber og de skønneste småbyer. Vi mødte en p-plads med udsigt over dalen. Hvis det erЧитать далее
Hygge på campingpladsen

Vi lader roen falde over os og nyder den her fine campingplads. Ænderne fik vores tørre brød.
Senere går vi ad en vandrerute.
Det var så ikke en kat men en lille fugl som fandt ind i teltet iЧитать далее
Travetur

Lille gåtur med gode bakker og smukke udsigter. Den rute vi fik fra campingpladsen er 11,4 km lang. Vi tænkte at vi tager lige en genvej og korter turen lidt af. Men vi glemte at kigge på kortetЧитать далее
Yelloh! Village Camping Bordeux lac

Køreturen til Bordeaux går gennem smukke bugtede landskaber. Denne gang har jeg taget lidt billeder mens vi kørte.
Mange af de små byer er bygget indenfor en rund mur/fæstning, det er megetЧитать далее
Campingpladsen

Det er en kæmpe plads. 4- 5 søer med hytter overalt. Der er så flot.
Bytur i Bordeaux

Lille hyggetur i Bordeaux, som viser dig at være den smukkeste by vi endnu har været i. Med mange fine smalle gader.
Banegården har "grønt" tag. Der er træer alle steder hvor der kan stå etЧитать далее
Saint-Emilion by

Sikke en by! 🥰
Note til os selv og alle andre: sørg for en overnatning eller to, i byen eller på campingpladsen udenfor.
Hold nu op, hvor er der mange chateau'er der har vinbutik og kældre her.Читать далее
Saint-Emilion 2.0

Jeg er sikker på at efter et par flasker vin, snoer gaderne sig endnu mere.
Jeg havde taget for mange billeder til ét fodaftryk.
Restaurant Ottoman

Vi spiser på en tyrkisk restaurant inden vi skal ud på en guidet tour med fransk mad og vin.
Sikke en fest vi faldt ind i. 🥰
Så hyggelig en "krofatter", en spasmager med et glimt i øjet.
Vi badЧитать далее
Ottoman

Der kommer lige en video mere. 🥰
Mad og vin tour i Bordeaux

Vi har købt en guidet tour rundt i Bordeaux's madmecca. Det var en dygtig guide som fortalte en masse om byen, men det blev lidt ødelagt af regnen. Men altså bageren, konditoren, slagteren og oste-Читать далее
Farvel til Bordeaux

Efter en fantastisk søndag med højt solskin og ren afslapning på campingpladsen. Så må vi videre 🤩.
Køretur gennem vinområdet Medoc.

Hvis jeg skulle ha taget billeder af alle slottene, så havde det taget flere dage. Men her er et udvalg.
Vi var også ved en færgehavn, hvor rampen forsvandt under vandet. Ville gerne ha set bådenЧитать далее
Camping Sanguinet Plage

Middagsmaden blev spist på spidsen af Le Verdun - sur - mer. Sikke en udsigt og sikke en strand. Der var OGSÅ helikopter øvelse.
Vores plan var at skulle være på en campingplads ved Arcachon. MenЧитать далее
Dune du Pilat

Europas største sandklit.
Ja... Vi var så ikke de eneste der havde fået den ide på en tirsdag. Mange mennesker, men fantastisk at sidde i sandet og nyde udsigten over havet eller skoven. Det kanЧитать далее
Hygge eftermiddag på pladsen

Sol, sommer, pool og øl.
I Frankrig skal man bade i Speedo's. 🏖️
Regnvejr hele dagen.

Det har regnet siden en gang i nat og det ser ud til at fortsætte ind til i morgen eftermiddag. 🙁
Nå... Men så åbner vi da bare en pakke hjemme fra solskins Danmark. 🌞
Dejligt med enЧитать далее
Camping lou P'tit Poun

Vi stod tidligt op, pakkede det sjask våde telt ned, inden der skulle komme næste voldsomme regnskyl. Altså kl 8 kørte vi ud af porten.
Turen går forbi den ene fyrre plantage efter den anden.Читать далее
La Rhune

Nu er vi så tæt på Pyrenæerne at vi da skal op i dem. Campingmutter foreslog os at tage med Le Train de La Rhune. En togtur til en top der er 905meter. Der går vilde heste på bjerget, ja ikkeЧитать далее
Путешественник
Sov godt😘