• 3 huler på 3 dage

30 sie–1 wrz 2024, Wietnam ⋅ ☁️ 24 °C

Vi har de sidste par dage været i landsbyen Phong-Nha som betyder vind-tand🌬️🦷. Nogle huler i nationalparken skal man have guide med for at besøge og andre kan man selv besøge som turist.
    Første dag var vi med båd ind i Phong Nha Cave, tæt på byen og kan besøges uden guide, så vi delte en båd med en vietnamesisk familie (billederne 1-7)
    Anden dag var vi på den sidste guided tur for i år til hulen Nuoc Nut Cave, den lå et par kilometer ude i jungle 50 min. Fra landsbyen. Sæsonen slutter fordi regntiden begynder og så bliver hulen fyldt med vand fra bjergene. Simone og jeg var de eneste på turen, så vi havde det hele for os selv sammen med vores guide og 2 porter der passede på os og lavede frokost😆 vi gik 2 timer i hulen med vores tre guide, efter en vandretur i junglen. Inde i hulen blev vi kølet af i det reneste vand ved vandfaldet. På vej retur opdagede Kristine en slange på vej retur, og vores guides reaktion var at porter skulle stille sig hen med sine bare fødder i sandalerne så vi kunne træde sikkert forbi🙈
    Efter vandretur havde Kristine kapløb med vores guide i kajak, virkelig flot med solen over bjergene om eftermiddagen. (Billederne 8-19)
    I dag 1. Sept. Har vi selv besøgt Paradise Cave, som også havde mange flotte Staglamitter og Staklakitter (billederne 20-21)
    Czytaj więcej