Vi når connecting flight ✈️

So far so good - vi når flyet fra Brisbane til Doha efter et lille kald over højtaleren. Alt går efter tidsplanen 🙌🏻💃🏼
Forsinkelser - vi får at se 😅

Godt nok er der rygter om efterårsvejr i Danmark, men de har storm i Brisbane, så pt er vi fløjet til Gold Coast. Måske vi får lov at flyve tilbage, men vores connecting flight til Doha ved viRead more
Klar, parat til kolde DK

Eller hvert fald næsten klar… vi har hørt rygter om, at der venter os et ægte efterårsvejr i DK☔️
Vi ville nu hellere blive her hos de hjertevarme Fijianere lidt endnu☀️
BULA 🇫🇯
Sidste aften🌅

Vi nyder den sidste samlede aften på Fiji inden turen går mod DK og Japan 🌅🌺
Suva & Pacific Games 🏉

En spontan tur til Suva bød på lidt spændende buskørsel med “ventilation”, hjælpsomme lokale og en lille anbefaling om at tage ind og se Pacific Games.
Wuhu vi fik indfriet vores drøm omRead more
Fire walking & hotel vibes 🔥

Hotellet sørger for at lære os godt om den lokale kultur på Fiji med blandt andet shows om aftenen på hotellet og fire walking i den nærtliggende Village 🔥🌺
Fiji vibes🌺🐚🪸

Afgang til Fiji🇫🇯

Efter lidt stressende check-in vanskeligheder er vi nu klar til afgang mod Fiji 🇫🇯
Tamuri & Christchurch - sidste NZ dage

Alle naturoplevelserne i NZ blev de sidste par dage komplimenteret med besøg i Tamuri og Christchurch. Begge byer ligger midt i Canterbury som er det primære landbrugsområde, Tamuri en noget mindreRead more
Lidt mere Mt Cook & Lake Tekapo

Vi er ikke helt færdige med at vandre rundt i de flotte sneklædte bjerge, så vi tog da lige en morgentur på 10 km til Hooker Valley, ret vildt at høre gletsjerne der sprækker. Efterfølgende gikRead more
Mt. Cook fra alle vinkler

Mt. Cook er det højeste bjerg i New Zealand (3.724 meter).
I løbet af onsdag og torsdag fik vi oplevet bjerget, de sydlige alper og gletsjerne🏔️
Morgenturen gik samlet flok til smeltevandssøenRead more
Reparation af bil & Lake Pukaki👩🏼🔧

Den uplanlagte tur til Queenstown skyldtes det sk*** varmesystem, men det var vi heldige at få repareret i dag🤞🏼
Efter lidt ventetid, der blev brugt på shopping, gik turen videre mod Aoraki,Read more
Key Summit Track og Queenstown🏔️

Mandag kørte vi fra Milford og Kea’en fra søndag, havde sendt sine venner ud for at give os en ordentlig afsked🦜😂
I nationalparken gik vi en meget smuk vandrerute op med panorama ud overRead more
Milford Sound og dyrelivet🦜🐧🦭

I regnvejr og tåge ankom vi til Milford Sound, selvom man ikke kunne se langt frem, kunne man alligvel fornemme de høje bjerge🏔️
I morges vågnede vi op til høj solskin og blå himmel og togRead more
Arrowtown 🤠

Arrowtown ligger nede i en dal tæt på Arrow river. Tilbage i 1700 tallet opstod byen da man fandt guld i floden, derfor kom Bank of New Zealand til byen😊 man får lidt følelsen af at være med iRead more
Fox Glacier, Lake Mattheson og kørsel

Sikke en køretur! Ca 350 km er tilbagelagt fra Fox Glacier og til Arrowtown i den smukkeste natur og med lidt stop undervejs.
Desuden har vi samlet lidt inspiration til trafikstyrelsen hjemme i DKRead more
Punakaiki - pancake rocks🥞

I dag har vi tilbagelagt 476 km i autocamperen, hvilket betyder at vi har siddet i den stort set hele dagen😅
Vi havde et stop i Punakaiki hvor vi var heldig med at regnvejret tog sig en pause, såRead more
Vandretur i Abel Tasman

The great walk i Abel Tasman nationalpark er 3-4 dage i alt. Heldigvis kan man tage vandtaxi rundt således at man kan tage en del af ruten. Vi tog vandtaxi ud til Bark Bay Hut og efterfølgendeRead more
Solnedgang ved Abel Tasman

Vinsmagning i fantastiske Marlborough

Solopgang i Kaikōura

Den smukkeste solopgang i Kaikōura inden turen går mod vinmarkerne i Blenheim🍇🍷
Whale watch Kaikoura🐳

Vi spottede lidt af hvert på det åbne hav ud fra Kaikoura 🐬🐋🦭🌊🛥️ bl.a. albatrosser, sæler, flokke af grindelhvaler og kaskelotten Holey Moley dukkede frem📸
Wellington besøg hos Sille og Dave

Simones studiemakker Sille er flyttet med hele familien til Wellington, og fik lige et “dansk” visit. Vi fik smagt på Marmite, som de lokale spiser, som var det nutella. Det var enRead more
Whakapapa

Med skilift op til den vildeste udsigt🗻📸🇳🇿
Så glad ser man ud når man vågner op til solskin og kan se vulkanerne i Tongariro efter en regnfuld dag torsdag der gjorde at vi måtteRead more
Taranaki falls

Vandretur rundt om Taranaki falls med udsigt til Mount Ngãuruhoe. Desværre var der for mange skyer og regn til at komme hele vejen til Tama Lakes.
TravelerVi ses i Kbh. 🛬❤️