Örnsköldsviks Golfklubb Puttom

Vi kom iväg alldeles för sent gör att köra någon längre sträcka. Blev Ö-vik och Puttom golfklubb. Mycket snö kvar så klubborna stannade kvar i bilen. 150 kr för ställplats med el. 🚐
Gysinge herrgård

Klev upp tidigt gör att åka iväg till en husbilsaffär i Sundsvall. Vi har en läckande blandare i duschen do. Vi måste fixa. Tyvärr hade de inte något som vi behövde, så vi rullade vidare ochEn savoir plus
Mariestads golfklubb

Sol och en grön golfbana. Sommarvibbar. Ställplats direkt vid 9:e green. Kan inte bli bättre. 200 kr med el är inte heller något att gnälla över. 🚐
Färja Göteborg-Kiel

Färja från Göteborg till Kiel. Himla smidigt!!
Auecamp Tyskland

Efter 25 mils körning checkar vi in på en liten camping med ställplatser. Enkel men rent och fint. Blev schnitzel och currywurst + öl. Inte tokigt alls. 20€ för ställplatsen.
Genemuiden, Holland

Vi har haft en läckande koppling till vår dusch som vi passade på att fixa hos en husbilsrep. Sedan 20 mil över till Holland och Swolle. Vi hittade en ställplats hos en bonde bakom hansEn savoir plus
Mastodontkörning till Frankrike

Vaknade i bra tid för en längre körning mot Frankrike. Vi hade tänkt sova i Brugge, men där var det fullt överallt, så vi fortsatte mot Frankrike. Vi stannade i Dunkerque. Väldigt bra placeradEn savoir plus
Dunkerque två nätter

Ett besök hos veterinären för avmaskning som behövs för ett besök i UK. Sedan en slappardag med bok i solstol🚐
Sangatte

Gratis ställplats inte långt från färjeläget i Calais. Underbara vandringsleder i ett böljande landskap. Så vackert!! 🚐
Hamsted

Färjan över från Calais-Dover. Hittade en liten camping mitt i Hamsted. Vackert som få. 30 pund/natt🚐
Newport

En camping på väg in i Wales. Trevliga värdar och mysigt ställe. 28 pund/natt ink el🚐
Tenby Meadow farm

Efter den leriga vandringen åkte vi raskt till Meadow farm på en höjd med utsikt över Tenby. Makalös utsikt över staden, fin camping men jävulsk lutning på bilen trots klossar. 35 pund/natt .En savoir plus
Coastal path Tenby

18 km vandring efter coastal path. Kan vara den vackraste vandringen vi gjort. Se bilderna..
Dianas island

Lämnade Tenby för en dagsvisit i St Davids. Fin katedral och mysig kustsamhälle. St Davids räknas som UK minsta stad. Sedan små krokiga vägar upp på en kulle till Dianas Island. VidunderligEn savoir plus
Dianas Island 3 dagar

Efter en fantastisk morgon med strålande sol begav vi oss på coastal path runt halvön vi befinner oss på. 6km i vackert landskap med fårhagar och branta klippor.
Dag 2

Dag två med coastal path åt andra hållet.
8 km lika strålande sol och magiska vyer. Avslutades med lunch pint på lokala puben. Middagen bestod av lamracks på muurika med färsk potatis ochEn savoir plus
Glyn Abbey golf club

Första golrundan i år. 9 hål och 18 pund/natt. Heaven and hell på den rundan🚐
Talybond-on-usk

Otroligt fin camping mitt I byn. Blir två nätter här. Vandring längs med kanalen.
Talybond dag två

Mer vandring längs kanalen. Blir nog mästare resa jär med kanalbolag. 30 pund/natt
Hay-on-Way på väg hemåt

Först en tripp till Hey-on-why. Bokshopparnas mecka. Pittoresk by med dala gränder och mysiga caféer. Också ett besök på en stor cidertillverkare Westons cider maker. Vilken butik de hade.En savoir plus
Dover-Calais färjan

15 mils körning gör att sedan borda gärna till Frankrike. Typ 100 holländska skolungdomar gjorde inte resan direkt behagligt. Så livat för två äldre som oss😃 Sedan åkte vi tillbaka tillEn savoir plus
De verborgen parel

Kört 30 mil och stannade vid ett B&B som hade jättefina ställplatser på baksidan av huset. Äppel och päronträd så långt ögat kan nå. 15 euro/natt🚐
Tecklenburg

30 mil till avverkade. Gratisplats mitt i byn fast ändå avskilt.
Limhamn Marina

60 mils mastodontkörning genom Tyskland , över med färjan till Danmark och sedan bron till Malmö. Asiatisk hämtat och fin ställplats i marinan. 300 kr/natt ink el
Kastebergs gårdsbutik

Kastebergs gårdsbutik på en bondgård. Vacker och lugn ställplats. 180kr/natt. Väl värt ett besök igen