Efter ett antal mil efter E4:an har vi landat på Mackmyra campingplats alldeles bredvid en golfbana, bara ett stenkast från Mackmyra destilleri. Kanonbra plats för Walther då det är finaRead more
Efter ett stopp hos Marias barndomskompis Bodil och hennes man Magnus utanför Husqvarna med middag och övernattning, stannar vi över på en ställplats i Varberg. Walther har hittat en kompis i enRead more
Sommarväder med strålande sol och 14 grader. Strosa runt i fästningen och äta glass. Usch vad jobbigt!!😀
Från ett soligt Varberg styrde vi kosan söderöver mot Malmö. Tristessen och blåsten över de platta landskapet gjorde att vi tröttnade på att köra och tog in på Lundåkra gästhamn utanförRead more
Passerat Öresundsbron och nu på färjan mellan Rödby-Puttgarden.
Efter 25 min färja åkte vi äntligen iland i Tyskland. Bordershopen verkar nästan ge bort spriten, så det får bli ett besök på vägen hem. Efter diverse felkörningar har vi nu satt upp på enRead more
Dagens etapp blev 45 mil genom Tyskland mot Holland och Groningen. Matstopp efter vägen med årets buffé. Bilen tog säkert 2 dl mer i soppa efter detta.. övernattar utanför ett hotell några milRead more
Efter att ha övernattat vid hotellet behövdes det arbetas lite då det var månadsbryt på jobbet. Hotellets frukostmatsal fungerade fint som kontor. Sedan bar det av mot Groningen för liteRead more