Arlanda mot Manchester
April 3, 2019 in Sweden ⋅ ⛅ 8 °CFörväntansfull väntan med en öl😀
Förväntansfull väntan med en öl😀
Som vanligt var bussen sen. Lite hurvigt i vänthallen. Spännande😁
Efter en väldigt intressant bussresa i en gammal lokalbuss, med en chaufför som trodde han körde formel 1, så kom vi fram till Buxton. Vi installerade oss på Netherdale B&B och gick sedan ner påRead more
Efter en full English breakfast står man sig hela dagen. En riktig skogshuggarfrukost😁. Vår husvärd var en otroligt social och hjälpsam person som tipsade om vandringsleder och andraRead more
Vaknade efter en himla trevlig kväll med många pints och pub quizz. Kunde väl 2 frågor av 40..🙄
Vi tog bussen till Ashford in the water. Vilken pittoresk liten fantasi by. Seden en underbarRead more
Efter en ny hästfrukost på vi ut kursen mot Goyt Valley. Över böljande kullar ned mot vatten reservoaren i dalgången. Soligt och varmt. Avrundades med en pint cider på The Shady oak Inn innanRead more
Efter en gårdagskväll i pubrudans tecken vaknade vi ganska tidigt för frukost och en stadsvandring innan jag vinkade av Maria på tågstationen. För henne väntar arbete och för mig enRead more
Blev en 7km lång vandring innan det var dags att bege sig ut till Manchester flygplats. En alldeles för kort, men helt underbar minisemester är till ända. Vi kommer tillbaka
Traveler Trevlig resa😀👍💞
Thomas Holmér Tackar!!