Berghamn småbåtshamn

En lagom körning på vår första resdag. 29 mils körning, sista biten grusväg till denna lilla pärla. 60 kr per natt på gräsyta. Toalett och bastu en bit härifrån.
Vackert!!
Vackert!!
Vi hamnar allt som oftast i Gysinge med det otroligt vackra området runt herrgården. Den här gången står vi på campen bredvid herrgårdsparkeringen. 180kr med el. Lite kyligt i luften, baraEn savoir plus
Fin liten ställplats några mil från Västerås. Finns det mesta man behöver, som en bra restaurang och en golfbana rakt över vägen. Valde bort el men tog en gräsplätt för 230 kr natten.
Tillbaka till Jönköping och Bodil och Magnus. Alltid trevligt!!
Efter en trevlig morgon i Jönköping rullade vi vidare mot Älmhult. Vi tog ett stopp för lunch på Toftaholms herrgård. Vi insåg att vi varit på herrgården tidigare. Mätt och belåten kördeEn savoir plus
18 håls golfrunda på morgonen, sedan 11 mil till Ängdala camping för att möta upp Lena och Hasse. Vi tog två nätter här för att få varva ned lite.
Tog färjan från Trelleborg till Rostock. Rullade ut från färjan vid 21:10, färjan en kort körning till Neukloster. Kolsvart när vi kom fram, så vi tog första bästa pitch. Blev inte såEn savoir plus
En fin ställplats med el (extrakostnad), tömning av det mesta. Ett övernattning på väg till Brygge. 9 Euro
Kanonfin ställplats med allt man behöver nästan mitt i stan, fast ändå lugnt och skönt. Nybyggda faciliteter. 14 euro uran ström, men fanns att köpa till. Vandringsleder precis invid som blandEn savoir plus
Tanken var att spela en golfrunda i Tyskland innan vi skulle åka över gränsen till Belgien. Tyvärr tog banan bara emot sina medlemmars hundar, och endast på vissa tider, för säkerhetens skull.En savoir plus