Berghamn småbåtshamn

En lagom körning på vår första resdag. 29 mils körning, sista biten grusväg till denna lilla pärla. 60 kr per natt på gräsyta. Toalett och bastu en bit härifrån.
Vackert!!
Gysinge herrgård

Vi hamnar allt som oftast i Gysinge med det otroligt vackra området runt herrgården. Den här gången står vi på campen bredvid herrgårdsparkeringen. 180kr med el. Lite kyligt i luften, baraMeer informatie
Wästerqvarns ställplats

Fin liten ställplats några mil från Västerås. Finns det mesta man behöver, som en bra restaurang och en golfbana rakt över vägen. Valde bort el men tog en gräsplätt för 230 kr natten.
Bodil och Magnus Jönköping

Tillbaka till Jönköping och Bodil och Magnus. Alltid trevligt!!
Älmhults golfbana.

Efter en trevlig morgon i Jönköping rullade vi vidare mot Älmhult. Vi tog ett stopp för lunch på Toftaholms herrgård. Vi insåg att vi varit på herrgården tidigare. Mätt och belåten kördeMeer informatie
Ängdala camping igen

18 håls golfrunda på morgonen, sedan 11 mil till Ängdala camping för att möta upp Lena och Hasse. Vi tog två nätter här för att få varva ned lite.
Färja Rostock

Tog färjan från Trelleborg till Rostock. Rullade ut från färjan vid 21:10, färjan en kort körning till Neukloster. Kolsvart när vi kom fram, så vi tog första bästa pitch. Blev inte såMeer informatie
Wohnmobilstellplatz am Deister

En fin ställplats med el (extrakostnad), tömning av det mesta. Ett övernattning på väg till Brygge. 9 Euro
Kamp-Lintfort

Kanonfin ställplats med allt man behöver nästan mitt i stan, fast ändå lugnt och skönt. Nybyggda faciliteter. 14 euro uran ström, men fanns att köpa till. Vandringsleder precis invid som blandMeer informatie
Nollekes winning igen

Tanken var att spela en golfrunda i Tyskland innan vi skulle åka över gränsen till Belgien. Tyvärr tog banan bara emot sina medlemmars hundar, och endast på vissa tider, för säkerhetens skull.Meer informatie
Croix Mare

Ställplats via France Passion bredvid en restaurang. Fin plats med åsnehagar och lummig trädgård
Saint Andre D'Hebertot

Några mils körning på smala vägar ledde oss till denna oas. Ciderproducent. Ställplats på en gräsyta bredvid äppelträden. Magiskt vackert. Också France Passion..
Bayeux

Kort körning till Bayeux. En stad med fantastiskt historia 2000 år tillbaka. En magisk katedral från 1044. Så vacker!!
Bor två nätter på Municipal des bords L'aure, väldigt fin camping näraMeer informatie
Omaha beach

Kort körning till Overlord museet, en utställning om 2:a världskriget med fokus på landstingen på Frankrikes kust. Sedan en vandring ner till Omaha beach. Overklig känsla varje gång man serMeer informatie
Arromanches-les-bains

Kort förflyttning via ett stopp på en cidergård för en del inköp. Arromanches är också en kuststad med krigshistoria. Fantastiskt vackert samhälle märkt av kriget
Veulette-sur-mer

Tillbaka igen till denna vackra plats. Kanonväder och fina vandringsleder. Så fint!! 9 euro/natt
Profondeville hästgård

40 mils körning norrut hemåt. Sover på en hästgård för 15 euro ink ström. Lugnt och skönt. Helt ok.
Greven, igen

40 jobbiga mil med vägarbeten hela tiden så kom vi då fram till ställplatsen i Greven. Tokfullt med nästan enbart tyska bilar. Fint men trångt..
Här vilar vi upp oss i två dagar innanMeer informatie
Maribo golfklubb Danmark

Vilken fin golfklubb. Gräsplätt med el 200kr. Gästfriheten var helt magisk. Otroligt vänliga människor. Hit kommer vi tillbaka
Woodlands golfklubb

Från Danmark till Örkelljunga och deras golfklubb. Grusparkering, helt ok för 150kr ink el. Bra restaurang då vi åt både lunch och middag där.
Haga ställplats

Underbar plats på landet. En privat gård precis som Bullerbyn. Så lugnt och vackert. 200kr ink el
Knivsta Hembygdsgille Kvarngården

Ställplats i Knivsta hembygdsgård. Rent och fint. Tåg in till Stockholm på 30min.
250kr med el.
Södra berget Sundsvall