FindPenguins
    • Follow us
  • Sign up
Show on map
  • Alexandra TiniakouChile Argentina UruguayTraveler
    Τα ρακουν του δάσους. Σου κλέβουν το φαγητό. Αν τα αγγίξεις σε δαγκώνουν πολύ άσχημα!!
    Δεν υπάρχει ε;ΔρουσίστηκεΟι δίδυμοι καταρράκτεςΒρείτε τους κονδορες! Όχι δεν είναι ζουζούνια στην οθόνη σας!Έγινα μουλάρι για να ξεκουραστεί η μάνα μου και τα κουβάλησα όλα.Δείτε την. Εκείνη ιδρώτας παντού. Εγώ κόλλα παντού.1Το βασικότερο σημείο του πάρκου παραμένει κλειστό λόγω καταστροφής από τις πλημμύρες.2Ένα γλυκούλι που κατέβηκε να πάρει φαγητό μετά, και μετά με εχεσεΕίναι ένα τουκαν! Τα αγαπημένα μου τροπικά πουλιά. Αύριο στην Βραζιλία θα δούμε περισσότερα!!

Η βόλτα στους καταρράκτες!

March 20, 2024 in Argentina ⋅ ☀️ 31 °C

Η μεγάλη μέρα ήρθε ..! Κάναμε 4 ώρες περιπάτους και μετά καθίσαμε για μεσημεριανό και διάλειμμα, μέχρι να πάει 15.15 για να μπούμε στις τελευταίες βάρκες! Μιλάμε όχι υγρασία.....ένα νέο επίπεδο της λέξης ΚΟΛΛΑΩ ΟΛΌΚΛΗΡΗ. Στιγμιότυπα εδώ αλλά και στα σοσιαλ. έχω βάλει επεξηγήσεις εδώ για ευκολία αλλά και την ιδρωμένη μάπα μαςRead more

See translation
    Danae Kaplanidi

TravelerΈνα γλυκούλι που κατέβηκε να πάρει φαγητό μετά, και μετά με εχεσεΣυνδιαλλαγές με τη φύση 🤣🤣🤣

Danae Kaplanidi

TravelerΑπλά ουαου

Alexandra Tiniakou

TravelerΈνα γλυκούλι που κατέβηκε να πάρει φαγητό μετά, και μετά με εχεσεΧαχαχαχαχα

2 more comments
    3 likes