• Turtles turtles

7 Disember 2024, Sri Lanka ⋅ ☁️ 30 °C

Hüt am morge hemmer leider zerste Mal nöd so guet zmörgelet. Aber euse Standard isch au höch will mer eusi Restis immer mit sorgfalt ussueched. Nachem zmorge simmer richti Dalawella Beach losdüset. D Fahrt det anne isch sehr schön gsi. Erst womer acho sind hemer gmerkt, dass de Beach au Turtle Beach heisst. Es het efach öppe 10 riese Turtles am umeschwümme idere Bucht. So eifach hemer no nie Turtles gseh. Leider hends es nöd so guet gschützt und vieli Turiste hend sie aglangt zum fötele. Das het eus hässig gmacht. Bim Schnorchle hemmer au no ganz viel Fischli gseh. Leider hets gege de Namittag recht zuetah und mir sind zrugg is Hotel gflüchtet. Denn hets voll afah abeschütte wommer richtig euse negsti Seightseegin Punkt - Galle Fort- hend loswelle. Drum hemers abbroche und sind ih eusi Lieblingsbar e Pizza go esse und en Cocktail go schlürfe. De Michi isch denn no en Nap go mache und ich ha mer e Fuessmassage gönnt und ha chli gshoppt. Znacht hemmer mal wieder wahnsinnig guet troffe, geilste Cocktails mit hammer Esse. Mir hend natürlich au wieder mit Abstand am meiste bstellt. Jetzt wieder mit vollem Buch im Bettli zum hoffentlich morn bi schönem Wetter no chönne Galle Fort aluege. Guet Nacht🫶🏽Baca lagi