• Dags att resa tillsammans igen! 🥰
    Ylva och Göran ansluter med båt från LidingöSamling vid bussen. Vår busschaufför Kattis var på plats en timme innan för säkerhets skull!På väg! ✈️Var går transfern ifrån??Framme på övernattningshotellet Kyriad Vitrolles

Lyxigt!

September 25, 2024 in Sweden ⋅ ☁️ 15 °C

Även denna resa har vi beställt buss som hämtar oss på kajen. Det känns kul och lite lyxigt att börja resan tillsammans redan utanför dörren. Dessutom blir det enklare och billigare. Vi är nu 17 personer som åker till Provence.

Henrik och Catharina på Hallbus vin har lagt upp resan. De jobbar fulltid och har detta som fritidssysselsättning och ordnar 4-5 resor per år till Frankrike, Tyskland, Italien och USA.
    Vi flyger till Marseille och kommer sedan att bo 5 nätter i Orange i södra Rhônedalen.

På Arlanda visade det sig att flighten var överbokad. Kerstin, Seppo och Simone stod på stand-by. Det löste sig som tur var, så nu sitter vi alla på samma plan.

Efter viss förvirring om var transfern till hotellet avgick har vi nu anlänt till Kyriad Vitrolles där vi ska bo en natt. Nu är vi incheckade och har ätit olika rätter av skiftande kvalitet. Kvällens vinnare: Hamburgare (Claes beställde den sista, som var extra god) och Boeuf Bourgignon, som flera tog.

Imorgon kl 10 blir vi hämtade av Henrik och Catharina för avfärd till vårt hotell i Orange.