• Brouwershaven | aankomst

Apr 10–12 in the Netherlands ⋅ ☁️ 10 °C

Vanochtend even voor elven weggereden uit Heemskerk, daarna eerst nog even een triple pitstop in het dorp voor een terraskaars (Welkoop), wat laatste boodschappen (Appie) en peut (Tinq). Daarna: op naar Schouwen-Duiveland!

Na een zeer voorspoedige reis (vaker gedaan;-) aangekomen bij een - voor ons een first - uitgestorven kampeerterrein! Wat een rust dus, en wat een ruimte om op ons gemak het perfecte plekje voor ons drietjes te vinden. Dat bleek 'nummer 23' te zijn: pal op het oosten (ontbijtzon) en met vrij zicht over het boeren grasland. Ook fijn: geen buren!

Dus, het vaste ritueel: luifel uit, stoelen naar buiten en recreëren maar! Hopelijk blijft het zo rustig (waarschijnlijk niet) maar dit is hoe dan ook nu al een aangename verrassing, tegen de verwachting van na-pasende Duitsers in.

In het zonnetje genoten van een biertje in het gezelschap van een koppeltje groene spechten, die recht voor onze neusjes aan het tortelduiven waren voor meer dan een half uur. Prachtige vogels!