Brouwershaven | aankomst
10–12 Apr, Belanda ⋅ ☁️ 10 °C
Vanochtend even voor elven weggereden uit Heemskerk, daarna eerst nog even een triple pitstop in het dorp voor een terraskaars (Welkoop), wat laatste boodschappen (Appie) en peut (Tinq). Daarna: opBaca lagi
Brouwershaven | avond
10 April, Belanda ⋅ ☁️ 9 °C
Heerlijk, dat 'georganiseerd rommelen'.
Georganiseerd omdat we alles maar niets teveel bij ons hebben en rommelen omdat je van borrel naar vuurtje naar avondmaal naar whiskietje aan het aanklooienBaca lagi
Brouwershaven | ochtend
11 April, Belanda ⋅ 🌬 9 °C
Vanochtend vroeg tijdens het dageraad even uit de bus gepiept om een volle blaas te legen. Getrakteerd op een fraai ochtendgloren en een tweetal hazen dat bij ons kwam snuffelen.
De wind is inmiddelsBaca lagi
Zierikzee | dagje tante Wil
11 April, Belanda ⋅ ☁️ 12 °C
Na het ontbijt hadden we afspraak bij tante Wil in Zierikzee. Normaal zijn we dan vanuit Heemskerk bijna twee uur onderweg, maar nu duurde dat autoritje slechts tien minuten, omdat we - bij wijze vanBaca lagi
Brouwershaven | ochtend
12 April, Belanda ⋅ 🌬 7 °C
Yes! Een zonnetje en blauwe lucht op de afspraak voor de ochtendkoffie.
Daarna op het gemak ons kampje ontmanteld, laatste afwasje gedaan, de tandjes nog even gepoetst en ons boeltje gepakt. HandremBaca lagi

PengembaraHier is nog rust te vinden! Jammer; het word geen sterrenkijken….. maar schaapjestellen onder de wol?
PengembaraOok fijn! ☺️