De eerste stop in België.

We liggen lekker op schema. Eerst even een kopje koffie 😬
Wachten op de ferry

Hoi hoi hoi we zijn aan boord

Ahoy!
Hello England

Aangekomen op de camping

Dat was spannend! Links rijden met de camper op van die romantische Engelse straatjes met aan weerszijden struiken of muren en twee voertuigen kunnen elkaar nauwelijks passeren 😮😅
We zijn slecht in eerste vakantiedagen

Daar zaten we dan gezellig met een drankje onder de luifel. Een raar zuchtje wind en de luifel hing ineens aan de andere kant van de camper. Tijdens de reddingsactie ben ik een beetje gewond geraaktRead more
Oude ponden doen het niet meer

Dus nieuwe gehaald
Canterbury en de cathedral

Vandaag hebben we Canterbury en de kathedraal bezocht. Dat is me een joekel van een kerk. Groot en imposant oud en zoals alles dat oud is... het wordt verbouwd. Niet erg want er is veel te bekijken.Read more
Lunch op weg naar...

Stonehenge

Tussenstop en overnachtings in Salisbury

Morgen rijden we verder naar Cornwall waar we voor meerdere dagen een camping hebben geboekt. Van daar uit kunnen we meerdere trips maken.
Not there yet!

Gearriveerd en gesettled in Cornwall

Hier blijven we een paar dagen 😃👍🏼🇬🇧
Veryan

Coffee break aan het begin van de wandeling
Eerste wandeling door Cornwall

We hebben vandaag een rondje gelopen van iets minder dan 10km om het landschap van Cornwall nu eens echt te bekijken. Een huisje hier zou niet gek zijn het is echt heel mooi. Terug op de campingRead more
Land's End

St. Ives en Land's End

We hebben een behoorlijke trip gemaakt zodat we Cornwall een beetje kunnen bekijken. Veel te veel plannen en veel te weinig tijd. Maar dat is niet erg we doen wat we kunnen 😉. Cornwall is dat watRead more
Zo voelt vakantie

Als dit je uitzicht is en je helemaal niks hoeft 😁
Padstow

Padstow is een vissersplaatsje in North Cornwall. Bijna helemaal door kok Rick Stein opgekocht. We gaan nu zijn fish and chips proberen.
Inkopen doen voordat we naar...

... de camping gaan 🙃
The middle of nowhere

Nadat de grassprieten vanmorgen feest vierden, niet omdat we weggingen maar omdat het sinds tijden weer eens regende zijn we via Padstow op de volgende camping beland. Niet super idyllisch maar hetRead more
Kasteel Tingeltangel

Heel lang geleden in een land ver van het onze leefde eens een koning. Net als alle koningen is ook deze begonnen als baby. En zoals de geschiedenis schrijft wist Arthurs moeder al snel dat het zaadRead more
Nieuwe buren

Bij terugkomst hadden we nieuwe buren. Das pas een fatsoenlijke caravan 😂
Hike bij Widemouth

Vandaag een stukkie wandelen langs de kust in Cornwall. Dit is het coastal path. Bij Widemouth is tevens een lang strand waar veel gesurft wordt.
Nieuwe camping. Nieuwe locatie.

Aangekomen op een nieuwe thuisbasis voor de komende dagen. We zitten heel dicht bij een station en kunnen zo eens wat verder weg van huis met el treino. Maar zie wat er van komt... we hebben in elkRead more