Satellite
Show on map
 • Day2

  Joy

  April 24, 2016 in the United States ⋅ 🌙 19 °C

  Vandaag vroeg, de zon die schijnt. En de jetleg maakt sowieso dat lang slapen geen optie is. Dus om 8 uur al de stad in. Maar een ontbijttent vinden zo vroeg op de zondag ochtend, valt dan nog niet mee. Dus dan maar de Starbucks, koffie met een blueberry scone. Op naar het Millemium Parc, voordat we het zondagmiddaggebed in gaan. Het Millenium Parc ligt er prachtig bij. Met z'n glimmende bean, prachtige openluchttheater en een slingerende glimmende metalen brug geeft het een fantastisch zicht op de stad en het enorme Lake Michigan.

  Om 10 uur start de zondag-ochtend Gospel Brunch bij The House of Blues. Van de buitenkant lijkt de hal nog het meest op een ingedeukte bouwloods, maar van binnen voelt het als een echt Voodoo-theater. Veel kleur, bizarre tekeningen, veel hout, lekker sfeertje. We eten aan lange tafels met een papieren kleedje er op. Enorme bufetten vol met gefrituurde kip, wafels, salades, pulled pork, roasted beef, mimosa, bloody mary, ommeletten, worsten, scrambled eggs en Jamalaya. Na een half uur start de plaatselijke dominee de dienst met achter zich het jeugd gospelkoor from teh south side of Chicago. Veel halleluja, Joy, wave your napkins en clap your hands. Heel devoot was het in iedergeval niet. Wel lachen.

  De middag lekker gehopt in op de Magnificent Mile en een wandelingetje in het zonnetje (graadje of 23) langs de riverwalk.

  En vanavond......Eten bij Beatrix
  Read more