FindPenguins
  • Inscrivez-vous
Afficher sur la carte
  • marja weijermancampo100 cols
    • Afficher le voyage
    • Ajouter à ma liste de choses à faireSupprimer de ma liste de choses à faire
    • Jour 13–14
    • 18 juin 2025 à 17:00 - 19 juin 2025
    • 1 nuit
    • ☀️ 29 °C
    • Altitude: 181 m
    • FranceLaives46°40’19” N  4°49’59” E

12. Bourgogne - 101 km, 980 hm

18–19 juin, France ⋅ ☀️ 29 °C

We kampeerden aan het Canal de Bourgogne dus dan weet je wel in welke regio we inmiddels zijn aangekomen. Gisteren zagen we vaak bordjes dat we ons in het departement Côte d’Or bevonden. Er was echter nergens een wijnrank te bekennen. Misschien wordt dat vandaag anders. We beginnen in de ochtendkoelte langs het kanaal maar al snel gaan we de heuvels in voor de eerste klim. We rijden een prachtige route door uitgestrekte bossen en af en toe een dorp met landerijen. Het is fijn fietsen hier. Na 25 km begint de weg te dalen richting Beaune en rijden we tussen wijngaarden. Na Beaune volgen nog een handvol kleinere dorpen die er heel welvarend uitzien. Onze route voert dwars door de wijngaarden en de hoogteverschillen zijn klein. Later moeten we echter opnieuw in de benen voor enkele côtes die ons flink afmatten: de zon kent vandaag geen genade.En savoir plus

Voir la traduction
    Gerda Smelik

VoyageurIk dacht dat Cote d’Or chocolade was🤭

Gerda Smelik

VoyageurJullie kunnen afkoelen in het meertje😎

Gea Dijkgraaf

VoyageurWat een ontzettende mooie plekjes weer en ben echt trots op jullie

Carla de Roode

VoyageurHet is al een vast ritueel geworden om ‘s avonds te kijken hoe jullie dag is verlopen. Het ziet er erg goed uit.

4 j’aime

Afficher le voyage