- Mostrar viaje
- Añadir a la lista de deseosEliminar de la lista de deseos
- Día 63
- sábado, 30 de diciembre de 2023, 18:59
- 🌙 15 °C
- Altitud: 11 m
PortugalPraia da Falésia37°5’30” N 8°9’41” W
Dagje Lissabon op en neer

Vanmorgen om kwart over 6 de deur uit. Met Octobus naar de Flixbus in Albufeira. En toen lazen we het bericht dat de bus een half uur vertraging had. Uiteindelijk vertrok hij om 07.25 u In de bus een heleboel slapende mensen want het was echt vroeg en nog helemaal donker.
Na een uurtje reden we in de bergen en zag ik de zon boven de bergen uitpiepen terwijl het nog mistig was, een magische sfeer.
We reden over de Vasco da Gama brug, de langste brug van Lissabon en met zijn 17,2 km de tweede langste brug van Europa. De brug verbindt het Noorden van de stad met Montijo.
Eindpunt van de rit was station Lissabon Oriënte.
Hiervandaan nog met de metro in 6 minuten naar de Luchthaven. Nou het kaartjes kopen duurde wel wat langer dan het hele ritje. Voordat je gevonden hebt waar de metro is en waar je kaartjes kan kopen................
Maar ook het vliegtuig had een half uur vertraging, dus tijd zat. Op de luchthaven nog koffie en toen gingen Meria en Lieke door de beveiliging en bleef ik alleen achter.
En je raadt het nooit, de bus terug had ook weer een half uur vertraging. Meria en Lieke waren eerder op Schiphol dan ik terug in Albufeira 😂
Ik moest nog op jacht naar Frangelico, een amandel drankje dat ik wilde kopen voor Wolf, de man die mijn zonnepaneel had aangesloten, hij vertelde er zo smakelijk over! Al in een heleboel winkels en slijterijen geweest, maar ik had het nog niet gevonden. Morgen ga ik weer naar de camping in Messines voor oud en nieuw en wilde het graag meenemen, maar helaas nog steeds niet gevonden.
Voor Rob, de man die alles bij elkaar bedacht en besteld heeft was het een stuk makkelijker, een fles Drambui heb ik voor hem gescoord.
Bij terugkeer bij Octobus nog naar een Spar in Vilamoura gereden en naar een Pingo Doce in Albufeira, maar geen Frangelico.
Dan maar een plekje opzoeken om te slapen want intussen was het al donker. De campings aan het strand in Quarteira waren allebei vol, dus maar een plekje langs de kant van de weg waar ook al een andere camper staat.
Het is wel ineens erg stil zo in mijn eentje, even weer wennen.
Het was een hele fijne week zo met z'n drietjes ❤️Leer más
ViajeroOh dat zal weer even wennen zijn, heerlijk dat jullie zo'n fijne week met elkaar hebben gehad ♥️
ViajeroWat een dag Tonnie, wordt weer wennen om alleen te zijn..