• Op bezoek bij Margot

3 Januari 2024, Portugal ⋅ ☁️ 16 °C

Vanmorgen stond ik buiten de camper in de deuropening wat te pakken en hoorde een heel bijzonder geluid, een soort gegrom en geknor. Ik zag niets toen ik opzij keek. Plotseling voelde ik iets tegen mijn kuit aan drukken en toen ik omkeek stond daar een klein zwart varkentje tegen mij aan te duwen. Dat is grappig wakker worden! Na het ontbijt even de spullen afspoelen in het super leuke afwasgedeelte met mozaïek.
    Eerst nog even naar Olhao naar de Aldi om de lekkere haringsalade voor de lunch te halen en toen door naar het mooie chalet van Margot.
    Het was bewolkt weer vandaag maar daar hadden we op de waranda van Margot niet echt last van, was heel lekker en gezellig!
    Nog even met Margot gekeken wat er aan mijn bed/bank gedaan kan worden want het matras is nu eigenlijk te hoog waardoor ik met mijn hoofd net tegen het plafond aan zit. Altijd fijn om met Margot ergens naar te kijken, die is zo praktisch in oplossen van problemen.
    Ik weet nu precies hoe ik het hebben wil.
    De bovenkant van het frame dat helemaal niet meeveert eraf, waardoor het ook lager wordt, en een lattenbodem erop.
    Aan Chantal van Route66 gevraagd of zij iemand weet met een zaag en een boormachine die ook nog handig is. Ze heeft me verzekerd dat ze iemand voor me gaat vinden als ik overmorgen weer terug ben op de camping.
    Morgen voor de checkup naar het ziekenhuis in Faro. Afspraak is pas om 17.00 uur dus ik blijf een nachtje in Faro slapen dan hoef ik niet in het donker terug te rijden. Ik ga dan ook gelijk een lattenbodem kopen in Faro 😃
    Baca lagi