• Moncarapacho

January 2, 2024 in Portugal ⋅ ☁️ 14 °C

Vanmorgen rond 10 uur vertrokken naar Moncarapacho. Gisteravond al afscheid genomen op de camping, want dat vraagt toch wel wat tijd, je raakt overal aan de klets. Afgesproken dat ik na de Marokkoreis nog terugkom om over de reis te vertellen.
    Een beetje te vroeg op het kerkplein in Moncarapacho, niet erg nu kon ik nog even in de straatjes rondom lopen en foto's maken van de prachtige vervallen pandjes.
    Ook foto's gemaakt van een pand waar de ramen dichtgeplakt waren met kranten, gaf een heel bijzondere effect en bijzondere kleuren, daar heb ik een collage van gemaakt.
    De ontmoeting met Tina was heel erg leuk, eerst koffie gedronken en toen lekker geluncht. Het was al over 3en toen we vertrokken.
    Eerst nog even naar de Intermarché want mijn water was schoon op. En toen naar camping Route66 in Moncarapacho. Wat een leuke camping in een gebied van sinaasappelbomen en olijfbomen. Er lopen allemaal beesten los, kleine zwarte varkentjes, shetlandponies, poezen en paarden. Het geeft direct een ongecompliceerd gevoel waar ik me prima thuisvoel. Voor 2 nachten hier geboekt, de slowsoep van gisteren nog even opgezet en toen werd het al weer donker. Maar ik heb me laten vertellen dat daar aan gewerkt wordt want elke dag wordt het 2 minuten later donker 😂