Geen wekker vanmorgen, lekker lang geslapen en in bed lezen tot het warm werd. Niets hoeven dat is toch wel weer heerlijk.
Ik had net mijn ontbijt naar binnen toen Franka belde, ze waren al in Olhao, sterker nog ze stonden op dezelfde camperplaats. We zouden morgen gaan lunchen maar we besloten dat het vandaag ook goed lunchen zou zijn. Ik moest nog mijn tanden poetsen etc. dus we spraken af op het terras tussen de twee markthallen voor een kop koffie. Wat is dat toch leuk om elkaar te treffen in een heel andere omgeving dan je thuis gewend bent.
Lekker gekletst want we hadden elkaar al een tijdje niet gesprokenen. En toen naar de overkant naar de Indian Hut voor een overheerlijke lunch met zicht op de markthallen. Margot we hebben je wel gemist want eigenlijk hoorde jij er ook bij te zijn 😃
Weer terug naar de camperplaats waar ik mijn camper eens goed opgeruimd heb, een beetje het ergste zand er uit geveegd en gepoetst. Daarna nog met Franka door Olhao gewandeld, ze wist een straatje waar stenen wasbakken met wasborden buiten op straat staan. Die had ik nog niet eerder ontdekt. Heel bijzonder om dat smalle doodlopende straatje te zien en te beseffen dat er zo gewassen werd of misschien nog wel wordt?
Langs de boulevard weer terug, blijft een mooi stadje Olhao.もっと詳しく
旅行者Dat zal niet gaan Margot, wij gaan morgen de terugreis inzetten , maar hoop,wel dat je snel terug kunt naar Portugal , en dan volgend jaar in de herkansing
旅行者
Hopelijk ben ik binnenkort terug en kunnen we dit met z'n viertjes herhalen!
旅行者Hope so!!!
旅行者