• Olhao met Margot

2024年3月21日, ポルトガル ⋅ ☁️ 17 °C

Vanmorgen het inmiddels bekende ontbijt bij de Intermarché en daarna Octobus weer een beetje opruimen voor de terugreis naar huis.
    Maar eerst nog afgesproken met Margot vandaag. Wat fijn om elkaar weer te zien, te kletsen en te lachen.
    Eerst geluncht bij de Indian Hut mmmmmmm 😋 wat was het weer lekker!
    Daarna heerlijk slenteren door de winkelstraat. De hele vakantie heb ik nog niets gekocht, maar vandaag was het dan toch raak. Wat hadden we een lol in de winkel. Eerst had ik de jurk over al mijn kleren aangetrokken, helaas geen foto van, maar dat stond toch wel erg raar en Margot vond de jurk te kort, pfffffff dan toch maar naar de paskamer, ik haat die kleine hokjes 🥵 Ik had geen zin om ook nog mijn broek uit te doen want dan moesten eerst mijn schoenen uit, dus die maar tot op de enkels laten zakken om te zien hoe kort de jurk nou eigenlijk was. We waren het er allebei over eens, het kon wel. Hilarisch als je met een broek op je enkels van het pashokje naar de spiegel moet lopen en weer terug, het voelt als een pinguïn 🐧Margot heeft er een videootje gemaakt 😂
    Nog een vestje erbij en ik ben weer klaar, laat die zomer in Nederland nu maar komen, I'm coming..................
    Tijdens de wandeling wilden we nog wel een koffie en Margot wist een cafe met een leuk terrasje. We hoorden muziek en het kwam uit dat cafe, wat was dat leuk, van de wandeling is verder niets meer gekomen want we hebben daar een hele tijd gezeten en genoten van mensen kijken en de muziek. Onder deze tekst probeer ik een link te plaatsen van de fbsite waar Margot het op gezet heeft, ik kon het niet in mijn fotogalerij importeren, hoop dat het zo lukt.
    Morgen haal ik Souwie nog een keer van de boot en als zij weer op de boot stapt maak ik een beginnetje aan de terugreis.

もっと詳しく