• Via Alcalá del Rio

March 22, 2024 in Spain ⋅ ☁️ 24 °C

En ja hoor ben ik toch echt begonnen aan de terugweg vandaag. Maar niet voordat ik Octobus een douchebeurt heb gegeven. Onvoorstelbaar hoe alle auto's er vanmorgen uitzagen, helemaal onder het rode saharazand. Het had geregend vannacht en het zand is met de regen op ons neergedaald. Zelfs toen ik dicht bij de Sahara was in Marokko is er niet zoveel zand op Octobus gewaaid.
    Afijn in de file bij de carwash, niet leuk maar ik kon echt niet meer door de ruiten kijken, dus noodzakelijk. Viel al met al best mee hoe lang het duurde, er waren 5 wascabines.
    Toen Souwie van de ferry gehaald en nadat ik Souwie weer bij de ferry van 15.00 uur had afgezet ben ik op weg gegaan.
    Ben in Alcalá del Rio aanbeland, dat is boven Sevilla, best aardig opgeschoten vandaag.
    Het is weer wennen met het uur verschil vergeleken met Portugal, maar ik leef nu wel op dezelfde tijd als jullie 😂
    Ik had een heel mooi plekje gevonden in Alcalà, over een onverharde weg kwam ik bij de rivier waar ook nog betonnen platen lagen. Er waren wat mensen aan het vissen en je keek prachtig uit over de rivier de Guidiana. En dan vind ik het echt jammer dat ik alleen ben want als de vissers weer naar huis gaan dan sta ik daar moederziel alleen en dat durf ik toch niet 🫤
    Toch maar weer terug gereden en nu sta ik ingeparkeerd langs de weg die er boven loopt. Ook mooi, maar toch.............
    Het dorpje ziet er interessant uit, dat ga ik morgenochtend even bekijken en dan weer verder noordwaarts 😃