• Ebro Delta

December 21, 2024 in Spain ⋅ ☀️ 14 °C

Wat heb ik een geweldige dag gehad vandaag.
    Gisterenavond kwam ik er achter dat de display van het mobiele zonnepaneel helemaal geen info gaf, wat betekent dat hij niets doet. Nou ja morgen maar naar kijken dacht ik.
    Zo gezegd zo gedaan, alle aansluitingen gecontroleerd, was niets mee aan de hand, bijna met mijn hoofd in het technische kastje om te kijken waar al die draden naar toe gaan en dat leek ook goed. Ik wenste dat het zoiets simpels als een zekering was en plotseling zag ik een soort rubber hulsje waar best een zekering in zou kunnen zitten en ja hoor dat was ook zo. Het zag eruit alsof hij kapot was zover als mijn technische kennis reikt. Plotseling was daar de Duitse buurman, die me amper aan gedag gezegd had, camperaars onder elkaar bij problemen 😃
    Voordat ik zelf kon gaan zoeken had hij een nieuwe zekering voor me en toen die er in ging werkte het allemaal weer, wat fijn zeg!!!
    Deze dag op bezoek bij de flamingo's, als ik ze kan vinden tenminste. Lekker een punt tortilla, sla en een boterhammetje mee als lunch. Wat is het toch super om mijn electrische fietsje mee te hebben, lopend was het echt te ver geweest, hij is echt heel wat mans! Ik heb na zitten denken over een naam voor het fietsje met "man" erin: Herman, Manfred? Nee past niet, ik denk dat het Norman gaat worden en twijfel ook over Manolo. Of jullie moeten een heel goed alternatief weten?
    En de flamingo's heb ik gevonden, niet een paar maar echt heel veel. Het is niet mogelijk met mijn telefoon om ze er goed op te krijgen. Met mijn camera lukte dat beter, maar die fotos kan ik niet op mijn telefoon krijgen.
    Heerlijk geluncht met de flamingo's, zij met hun voeten in het water en ik aan de waterkant. Nog een filmpje toe, niet voor het beeld maar vooral voor het geluid dat ze maken.