• Malaga west

December 28, 2024 in Spain ⋅ 🌙 14 °C

Voor vandaag stond er niets op het programma en dat is lekker relaxed.
    Eerst even de boel weer ordenen, verbazingwekkend wat een werk dat toch iedere keer weer is.
    Daarna op koffiejacht, een heerlijk terras geschoten op 15 minuten lopen, de beweging dus ook weer gehad 😃
    Daarna wilde ik graag naar het strand en proberen een plekje te vinden waar ik ook kon blijven slapen, het liefst die twee bij elkaar.
    Zo zag het het er eerst niet uit, de straat waar ik kon inparkeren, om vervolgens 500 m naar het strand te lopen, nodigde niet echt uit als slaapplek. Nou ja eerst maar naar het strand. Wat fijn om de zee weer te zien, even op een terrasje en toen gaan wandelen langs het strand. Na een tijdje lopen zag ik ineens een grote parkeerplaats aan het strand waar campers stonden, daar zou ik wel graag willen staan. Eerst een tijdje in het zonnetje lekker lezen en toen het wat kouder werd terug naar Octobus en uitzoeken waar die parkeerplaats was. De straten waren allemaal eenrichtingverkeer, dat was niet zo makkelijk, maar toch gevonden.
    Wat een grote parkeerplaats, ik ben er eerst een rondje overheen gereden. Toen ik een plaatsje wilde gaan zoeken reed er een grijze personenauto met 2 mannen erin achter mij aan, dat deed me denken aan die 2 ongure types van de vorige reis.
    Het voelde niet fijn, maar ik wilde me ook niet laten leiden door angst. Ik besloot tussen 2 andere campers in te gaan staan dan had ik in ieder geval buren voor het geval er iets mocht gebeuren.
    De grijze auto reed eerst weg maar even later stopte hij pal voor mijn bus en bleef staan, de mannen keken mij aan. Ik keek terug en besloot dat ik hier ging blijven en mij niet liet intimideren.
    Nog even het zonnepaneel buiten en toen lekker eten klaargemaakt. Terwijl ik aan het eten was kwam er een man naar mij toe. Het was de Belgische buurman. We kletsten wat en toen vroeg ik hem of het hier veilig was. Hij stond er al 2 weken en zei dat hier niets gebeurde. Ik vertelde over de auto met de mannen en hij zei dat dat wel gek was, dat hij het nog niet meegemaakt had, maar dat het waarschijnlijk was omdat ik een vrouw alleen ben. Nou ja zeg, waar heb ik Max dan voor meegenomen 😂
    Ik heb hem gevraagd om vannacht als hij de claxon of het alarm hoorde bij mijn bus te gaan kijken en dat wilde hij wel doen. Ik ben blij dat ik niet weggegaan ben, dan wordt mijn angst alleen maar gevoed en dus groter.