• Torremolinos op de fiets

January 12 in Spain ⋅ ☀️ 18 °C

Norman heeft vandaag zijn best weer gedaan, naar Torremolinos 12km. Daar hadden we met broer Cor en schoonzus Liesbeth afgesproken om te eten. De batterij van Norman begint aardig leeg te raken, al een tijdje nog maar 2 streepjes van de 5. Nou ja het was vast wel mogelijk om de batterij in het restaurant te laden. Heerlijk tochtje op de fiets, we waren er al vroeg om Torremolinos te bekijken. Langs de boulevard staat een prachtig bronzen beeld van Picasso en verderop 2 bronzen beelden van Dali.
    Waar Malaga nog aanvoelde als een Spaanse stad, voelt Torremolinos, vooral langs de kilometers lange boulevard, vol met winkeltjes en restaurants, aan als een toeristenfabriek.
    Toen we weer gingen fietsen zijn we achter de boulevard langs gereden door een authentiekere straat met meer sfeer.
    Wat hebben we heerlijk gegeten, vooraf vissoep, hoofdgerecht zalm en als nagerecht de lekkerste flan van Spanje. Het is op zo'n zondag stampvol in het restaurant met hele gezinnen die uit eten gaan.
    De batterij van Norman aan de lader gelegd, maar toen we weer gingen fietsen had dat niet echt veel opgeleverd, nog steeds 2 streepjes en bij thuiskomst nog maar 1. Ik heb de batterij nu voor de tweede keer opgeladen en weet nog niet hoe lang zoiets duurt.
    Een hele fijne dag met midden op de dag 28 graden op de boulevard, mij hoor je niet klagen 😃