• Torre del Mar

17 de janeiro, Espanha ⋅ ☀️ 13 °C

Vanmorgen weer heel erg koud, temperatuur onder nul. Gelukkig in mijn bedje geen last van. En vandaag hoefden we niet vroeg op gelukkig.
    Morgen gaat mijn Octobus bij Monica op het terrein in de bergen want overmorgen vertrek ik met de trein van 07.30 uur richting Nederland.
    Omdat het zo koud is boven in de bergen besloten we om alvast richting Malaga te gaan om van daaruit naar Monica te rijden.
    We kwamen uit in Torre del Mar op een grote parkeerplaats aan zee. Bij de ingang staat een bord dat het verboden is voor campers, maar volgens Franco gedogen ze het tot Pasen. Dan zijn er weer meer campings open en mag het niet meer. Nou we zullen het zien. Er kwam een Duitser een praatje maken die vorig jaar een bekeuring gekregen heeft, maar dat was in april, dus fingers crossed 🤞🏼🤞🏼
    Torre del Mar is echt prachtig, een hele brede boulevard met ontzettend veel bomen en groen, zelfs de terrassen op het strand zijn omzoomd door bomen en de parasols zijn van riet. Een mooie natuurlijke sfeer!!!
    Vanmiddag alvast de rugzak aan het inpakken die ik mee neem naar Nederland, dat geeft toch ineens een ander gevoel, ik word wat onrustig merk ik.
    Leia mais