FindPenguins
  • Iscriviti
Mostra sulla mappa
  • Cornelia's camperreisCornelia goes to Bella ItaliaViaggiatore
    • Mostra viaggio
    • Aggiungi alla lista dei desideriRimuovi dalla lista dei desideri
    • Giorno 14
    • giovedì 4 settembre 2025 21:09
    • ⛅ 21 °C
    • Altitudine: 273 m
    • ItaliaBergamo45°42’47” N  9°42’7” E
    Ja hoor de reis kan beginnen3De funicolareWie komt daar aangekomen? Eva!Leuk lunchplekje

Officiële opening van de Italië-reis

4 settembre, Italia ⋅ ⛅ 21 °C

Een heerlijke luie dag vandaag. Eerst koffiedrinken met Eva en Kittie was er eventjes later ook bij. Wat leuk om elkaar weer te zien. De koffie duurde zo lang dat het al weer lunchtijd was en lekker op een terrasje van een lunch genoten.
    Daarna moest ik weer terug om Octobus klaar te maken voor vertrek naar onze gezamenlijke camperplaats in Bergamo.
    De stoeltjes buiten en lekker bijkletsen. Allemaal ons eigen potje koken en ik heb eindelijk gedoucht. Ik snap niet dat de muggen mij nog lekker vonden na meer dan 2 weken niet gedoucht te hebben, maar ik ben lek gestoken door hele kleine mugjes.
    Morgen gaan we op de fiets de beneden-stad van Bergamo bekijken en we vertrekken pas om 10 uur, heerlijk relaxed.
    Leggi altro

Guarda la traduzione
    Elly Raemaekers

ViaggiatoreLieve Tonnie je maakt weer er weer n prachtige reis van, ga zo door👍🏼🙋🏼‍♀️👏🏽❣️

Cornelia's camperreis

ViaggiatoreJa ik geniet er volop van 😃

Peter Bruining

ViaggiatoreMooie omgeving, carla en ik gaan de 17e met de sportwagen naar Italië, daar komen 25 dezelfde auto's bij elkaar. Door de foto's krijg je nog meer zin om te gaan.

Cornelia's camperreis

ViaggiatoreLeuk zeg, laten we even contact houden, misschien zijn we wel bij elkaar in de buurt in dezelfde tijd 😃

8 altri commenti
    10 mi piace