• Las setas de Sevilla/Metropol Parasol

January 8 in Spain ⋅ ⛅ 8 °C

Voor vandaag stond Las setas de Sevilla op het programma, ik had een ticket voor 12.00 u Toen ik om 11.30 vertrok voor 17 minuten fietsen, volgens Google maps, dacht ik dat ik genoeg tijd had, maar in het centrum van Sevilla ging het steeds mis. Gm is volgens mij te laat met aangeven als ik af moet slaan waardoor ik dan steeds verkeerd rijd. Uiteindelijk kwam ik om 12.25 aan bij Las setas.
    Gelukkig werd er niet moeilijk over gedaan en mocht ik er gewoon in. Het is werkelijk een mooi staaltje architectuur, zowel vanaf de grond als vanuit de lucht.

Het was heel erg rustig zodat er voldoende tijd en gelegenheid was om foto's te maken. Natuurlijk weer veel te veel 😃
    Daarna lekker dwalen door de straten waar je steeds weer prachtige gebouwen tegen komt.
    In een barretjes koffie drinken en de telefoon opladen want die begon aardig leeg te raken na al die foto's.
    Tegen half 5 weer terug naar Octobus.
    Chantal is vandaag ook naar Sevilla gekomen en ik ben uitgenodigd om bij haar te komen eten. Dat was heel lekker en weer erg gezellig zo met elkaar.
    Morgen gaan we samen koffie drinken en dan ieder ons eigen plan trekken. Ik blijf nog een dag in Sevilla, maar overmorgen wil ik echt vertrekken richting Portugal.