• Laatste dag Tavira

January 13 in Portugal ⋅ ☁️ 12 °C

Ja aan de foto kun je het wilt zien hè? Dat was het hoogtepunt van de dag 😂
    Vanmorgen om kwart voor 6 er uit om de electriciteitshaspel in een plastic zak te doen, want ik vertrouwde het toch niet dat ie weliswaar onder de bus lag, maar onbeschermd was. Net op tijd wakker geworden want een kwartier erna begon het te regenen. En dat heeft het de hele morgen af en aan gedaan. Lekker lang in mijn bed gebleven en daarna ontbijten en koffie zetten.
    Mijn haar wassen stond voor vandaag op de agenda, de douche is een onverwarmd gebouw buiten, dus vanmorgen maar niet. In de middag werd het droog en kon ik mijn haar gaan wassen. Ook nog een laatste was draaien dan kan ik morgen helemaal weer schoon en volledig opgeladen op pad.
    Toen ik de soep aan het koken was kwam er een Nederlandse man naar me toe en vroeg of ik morgenochtend zin had om een kopje koffie bij hem te komen drinken. Hij reist ook alleen, heet Michiel en is nu 5 weken onderweg.
    Nou tegen een kop koffie zeg ik geen nee, dus morgenochtend hoef ik zelf geen koffie te zetten.
    Alle was weer opgevouwen en opgeborgen en dan heerlijk mijn boek lezen. Ik weet nog steeds niet waar ik morgen naar toe ga.