• Sao Bartolomeu de Messines

January 15 in Portugal ⋅ 🌧 12 °C

Vanmorgen in Alte was ik er zo dichtbij dat ik het idee had om het team dat mijn mobiele Solarinstallatie geïnstalleerd had uit te nodigen voor een kop koffie. Het is nu 2 jaar geleden dat ik ze voor het laatst gezien heb.
    Eerst nog afscheidskoffie met Susanne, dat werden een paar uur, we hebben zoveel te bespreken.
    Daarna ben ik naar SB Messines gereden en heb Rob een berichtje gestuurd of ze in SB Messines zijn en of ze morgen zin hebben om een kop koffie te drinken.
    Lekker SB M ingelopen op weg naar de Intermarché voor wat boodschappen, intussen foto's maken van de vele vervallen pandjes die ik tegenkwam. Ik vind ze altijd mooi, maar het is ook triest dat er zoveel (winkel)panden leeg en aan het vervallen zijn.
    Ik had al 4 dagen een verpakking gesneden champignons van 250 gram in de koelbox, die moest nu echt wel opgegeten worden. Bij de Intermarché een hamburger besteld bij de slager, nou zeg dat was een groot ding, ik denk wel 200 gram, maar ze hadden geen kleinere.
    Dan maar hamburger met champignons, geen groenten of andere dingen erbij anders kreeg ik het niet op. Ik had vandaag al best veel fruit gegeten dus dat moest wel kunnen.
    Het was echt een heerlijke maaltijd.
    Intussen had ik een berichtje terug van Rob en daar schrok ik wel heel erg van. Het lid van het Solarteam die mijn zonnepaneel geïnstalleerd had is eind vorig jaar overleden, ongelooflijk vind ik dat, ik zie hem zo nog voor me, zo levendig en doenerig.
    De twee andere leden van het Solarteam met hun vrouw kunnen morgen wel, leuk om ze weer te zien en te spreken.