Så skal der tankes. Første stop
25 juli 2025, Tyskland ⋅ ☁️ 22 °C
Sund aftensmad😎
25 juli 2025, Tyskland ⋅ ☁️ 22 °C
Her er virkelig mange mennesker
Første overnatning.
25 juli 2025, Tyskland ⋅ ☁️ 20 °C
Vi er godt på vej, og fandt et Autohof, hvor vi overnatter. Dejligt fredeligt, gratis og med fine faciliteter. I morgen går den mod Poznan
Morgenmad.
26 juli 2025, Tyskland ⋅ ☁️ 19 °C
Så er vi kun omkring 300 km fra Poznan, som er vores første mål. Fandt en hyggelig rast og spise morgenmad på, og brødristeren til gaskomfuret, er i gang. Den er Hansi glad for
Gode mod dyrene
26 juli 2025, Polen ⋅ ⛅ 24 °C
Vi sad og undrede os over de mange flotte broer, her på motorvejen mod Poznan. På GPS'en kunne vi nemlig ikke se, at der var nogen vej, hvor broerne var. Vi fik det undersøgt, og fandt ud af atLäs mer
Første ønskede sted.
26 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 24 °C
Så er vi ankommet til Poznan, og glæder os til at udforske byen. Og hvilken skøn plet vi har fundet, lige ned til en dejlig sø, og 200 meter til sporvogn linie 8, der går lige til centrum.
ErLäs mer
Evil Steakhouse
26 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 23 °C
Vi tog sporvogn 8 til centrum for at få et rigtig godt stykke kød, altså noget af spise😉.
Vi fandt Evil Steakhouse, som vi havde læst godt om, og det var bare godt, mums.
På vejen op tilLäs mer
Morgentur på løbeben
27 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 17 °C
En lille morgen løbetur omkring Jezioro Maltariskie søen hvor der lige nu afholdes VM U23 i roning. Virkelig flot natur i en stor by med 570000 indbygger og der er 3 km til centrum.
U23 VM Roning
27 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 21 °C
Så fik vi set nogle races ved VM i roning, der var også danskere med🇩🇰. Har egentlig ikke haft den store interesse for roning, men det var faktisk ret fascinerende. Ved siden af søen er derLäs mer
Typisk os
27 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 23 °C
Vi ankom med sporvogn til Kathedralen. Vi åbnede selvfølgelig døren og gik ind. Det viste sig så at vi var havnet midt i en katolsk gudstjeneste🙏🏻🕍. Og det er jo uhøfligt at gå ud igen,Läs mer
Lidt rundt i byen.
Her er så smukt
Adrenalin
27 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 23 °C
Så skal vi have den årlige udfordring. Bobslæde på hjul🫣. Håber vi vender tilbage🚅
Morgen tur i skoven
28 juli 2025, Polen ⋅ 🌧 17 °C
Morgen løbeturen gik igennem skoven, og rundt om søen. Nu er der ryddet op efter VM i roning på nær alt skraldet i skraldespandene som fuglene desværre nyder godt af.
Flygtet fra regnen.
28 juli 2025, Polen ⋅ 🌧 18 °C
Vi vågnede op til et værre regnvejr, og der var ikke udsigt til det skulle klare op i dag.
Så vi udnyttede tiden og brugte regnvejrsdagen på transport.
Vi er netop landet i Warszawa, efter enLäs mer
Morgen løbetur
29 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 16 °C
Morgen løbeturen blev på 8 km, i storbyen en stor kontrast i forhold til det vi kørte fra, fandt dog en lille grøn plet at løbe rundt i.
På vejen hjem blev der handlet morgenbrød.
Warszawa 🇵🇱❤️
29 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 19 °C
En rigtig dejlig dag fuld af oplevelser i rygsækken er ved at tage sin ende. En del af succesen skyldes den offentlige transport her i Warszawa, der bare spiller max. Vi har kørt i metro, sporvogneLäs mer
Warszawa billeder del 2
29 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 20 °C
Warszawa billeder del 3
29 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 21 °C
Æbleslotte og verdens ældste erhverv.
30 juli 2025, Polen ⋅ ⛅ 22 °C
Så er vi ankommet til et skønt spot omkring Rakóv, hvor i alverden så det er.
Vi tog vejen hertil af hovedveje og små landeveje, og hvor var det en smuk tur, især de sidste 100 km. Vi er kommetLäs mer
Fiskeri med fjernstyret båd
30 juli 2025, Polen ⋅ ⛅ 22 °C
Mødte et sødt polsk par. Han hev så mange fisk op af søen ved hjælp af sin fjernstyrede båd.
Aftenstemning ved søen
30 juli 2025, Polen ⋅ 🌙 17 °C
Fredelig morgentur
31 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 14 °C
En dejlig fredelig morgen løbetur, 8 km i skov og ved sø, kom forbi det smukkeste lille sommerhus.
Eftermiddags hygge
31 juli 2025, Polen ⋅ ☁️ 21 °C
Der er god stemning ved søen, der fiskes og sejles af de lokale.
Morgentur
1 augusti 2025, Polen ⋅ ☀️ 14 °C
Løbeturen i dag på 9 km i skoven, bød på 1 vildfaren høne🐓, 1 kanin 🐇 og 4 hjorte🦌 der var ingen der var særlig fotogen, så fik kun bagdelen af hjorten på 📷. Men det er de førsteLäs mer