• West Mcdonnell range, Ormiston gorge

March 5, 2024 in Australia ⋅ ⛅ 34 °C

I går dro vi vestover innover i outbacken. Der fant vi en nydelig gorge. Ormiston Gorge. Ferskvann vi kunne bade i. Vi koste oss med bading helt til kvelden. Med veldig høye temperaturer både på dagen og natta, ble soving i telt vanskelig. Vi prøvde et par timer, men da sa det stopp. Det ble 30 ° og vindstille…
    I tillegg startet en generator i nærheten.grrrr
    Vi pakket i mørket og satte oss i bilen og dro avgårde. Men hvor? Skulle vi tilbake til Alice Springs 12 mil? Vekke Bill og Linda, fordi de hadde jo nøkkelen til campinghytta vår?
    Hotell? Hm

Vi stoppet på en rasteplass etter noen minutter og der så vi et skilt: overnatting i 24 timer.
    Kanskje vi kunne sove med aircondition i bilen litt på og av ettersom vi trengte det? Her var det jo ingen! Vi prøvde å rigge oss til bilen og fikk sovet noe.

Kaffe på morningen med en vakker soloppgang fikk vi også . Etter å ha summet oss litt, dro vi tilbake til Ormiston gorge og tok et morgenbad.
    Litt øre i kropp og sjel, dro vi tilbake mot Alice springs en litt annen vei enn den vi kom. Lang, varm biltur.
    Ja, ja.