Ellen NijhofNieuw ZeelandPokaż wyprawęDodaj do listy postanowieńUsuń z listy postanowieńDzielićDzień 37piątek, 16 grudnia 2016 21:37 🌙 2 °C Wysokość: 1 604 m Nowa ZelandiaMangatoetoenui Stream-39.27484, 175.6170439°16’29” S 175°37’1” EFoto's Tongariro Crossing 16 grudnia 2016, Nowa Zelandia ⋅ 🌙 2 °C En hierbij de foto's van de geweldig mooie en diverse Tongariro Crossing Zobacz tłumaczenieWietske NijhofEllen, wat een prachtige trip en foto's heb je gemaakt! Een aantal herkenbaar en nu ik het zo lees, hebben tante Mia en ik de vorige keer ook veel moois gemist 🙄 geniet ervan en tot de volgende berichten! Dikke knuffel 😍😘16.12.2016OdpowiedzTessa PostmaZiet er allemaal top uit 😘😘😘16.12.2016OdpowiedzMila FrankenZiethuis er super uit allemaal. Lijkt.me heerlijk16.12.2016OdpowiedzJeszcze 5 komentarzy4 lubi
Tessa PostmaZiet er allemaal top uit 😘😘😘
Mila FrankenZiethuis er super uit allemaal. Lijkt.me heerlijk