Martinique samen met Jeroen en Dick

Jeroen en Dick zijn ons komen bezoeken, en wat is dat een feestje. Samen hebben we gezwommen, gesnorkeld en (heel) veel geborreld toen we ten anker lagen. We liggen nu weer in de haven en van hieruitRead more
Vorige week hebben we afscheid genomen van Saint Lucia en zijn we naar Martinique gevaren. Omdat dit weer een nieuw land is, is Arnold eerst naar de douane op Saint Lucia geweest om ons uit teRead more
Bon ce matin c'est pluie à la Trinité donc on attend sagement que ça passe avec des petites pancake , j'ai été réveillé par l'odeur du caramel beurre salée maison de Clara, y a pire !
Et laRead more
Après une petite douche avec des bouteilles d'eau hier soir l'eau est revenu ce matin pour une petite douche mais rapide... Réveil face à la mer, temps orageux il pleut mais ça ne dure jamaisRead more
Ca matin on a fait notre plein de courses 😬💸. ( Ça fait mal au porte monnaie😭).
Ensuite on est allé voir la Cascade d'Absalon, a côté du jardin de Balata. Endroit magnifique, qui changeRead more
Traveler 😍😍😍
Traveler 😘😘😘
Traveler Wat super dat Jeroen en Dick bij jullie zijn geweest❤! En wat is het daar fantastisch. Echt jaloersmakend😍
Traveler Hoop jou hier ook eens te mogen verwelkomen, lieverd ❤️
Traveler Jaa, ik ook. Hilda en ik hebben het er wel eens over.......alleen die stomme vliegangst. Maar mochten jullie weer eens wat dichter bij Europa zijn, dan willen we er over na gaan denken. Zover zijn we nu al wel😃. We missen jullie wel hoor🥰