• Bella Manga Country Escape

16–18 feb., Zuid-Afrika ⋅ ⛅ 25 °C

Onze locatie heet Bella Manga Country Escape en ligt op zo'n 20 minuten rijden van de stad. We slapen in een super schattig rond huisje. Nog even lekker douchen met z'n allen en dan gaan we eten.

Op advies van de eigenaar gaan we naar restaurant The Fat Fish waar we nog net een tafeltje konden reserveren om 17.45 uur. Het blijkt een superleuk en inderdaad volgeboekt restaurant. Heerlijk eten. Fishnuggets met gestoomde groenten voor Pleun, Eline eet een heerlijke selectie Sushi en Frank gaat voor de gestoomde thai lime fish met rijst. Smullen 😋 Na het eten lopen we nog even het strand op. Heerlijk nog in de avondzon. En speciaal voor Pleun de boom vol met witte vogels op de foto gezet. De informele, vrijwillige parkeerwacht hoeven we trouwens niet te betalen. Die werd voor onze neus in een politiebusjes geladen. Geen idee wat er mis was. Wij rijden in ieder geval rustig naar huis en leggen Pleun in bed en gaan daarna zelf ook op tijd slapen.

De tweede avond gaan we eten bij Barringtons. Een mooie locatie die een eigen bierbrouwerij heeft, een klein hotel en een groot restaurant. We eten er weer heerlijk en rijden daarna met een vermoeide Pleun weer naar ons ronde huisje.

2e dag weer een heerlijk ontbijt onder de prachtige overkapping met aan meerdere kanten uitzicht over de super mooie tuin.
    Meer informatie