Onderweg - Eindhoven airport

De reis is begonnen. Eline en Pleun brengen ons in alle vroegte naar Eindhoven airport. Even samen ontbijten en dan verder.
Aangekomen bij ons verblijf

Met de Airport shuttle bus 100E komen we aan in het centrum en met nog 1 halte met de Metro zijn we bij ons verblijf voor de komende nachten. Op de 4e verdieping in een oud pand tegenover de Aldi.Читать далее
Wandelingetje van Boeda naar Pest

Na het uitpakken van de koffer even boodschappen gedaan bij de Aldi hier in de straat. Daarna op pad. Met de metro 1 station verder de rivier onderdoor naar Boeda gegaan. Vanuit een 'verkeerd maarЧитать далее
Vissersbastion & Matthiaskerk

Vandaag gaan we de stad verder verkennen. Terwijl Dirk nog ff verder slaapt, halen Gijs en ik ontbijt bij de Aldi. Lekker broodjes, beleg, sap en eitjes. Het is tenslotte vakantie.
Daarna gaan weЧитать далее
Magdalenatoren

We kochten een combitickets en de tweede bezienswaardigheid was 10 minuten verder lopen. En uiteindelijk nog eens 170 treden omhooggevallen. Wel weer een mooi uitzicht. De moeite waard. Onderweg evenЧитать далее
Grote markthal & winkelcentrum Westend

De grote markthal had Gijs uitgezocht om te bezoeken. Een echt grote hal met allerlei winkeltjes. Van eten zoveel als je kunt bedenken tot souvenirshops dat je niet meer weet waar je moet kijken. EnЧитать далее
Uitzicht over de stad by night 🌙

Na het eten gaan we nog op pad naar een uitzichtpunt over de stad. Vanavond trouwens zelf gekookt. Vissticks en kipstukken met spinazie en doperwten. Even de groente compenseren.
De zonsondergangЧитать далее
1e keer Hungaroring

Vandaag gaan we de eerste keer naar het circuit. De route is bekend. Met de rode metro lijn 2 helemaal naar het einde Örs vezér tere. Vanaf daar de lichte trein #8 naar Kerepes. Als het goed is gaanЧитать далее
Sprintraces F3 & F2 + Quali Porsche & F1

Vanochtend vroeg ontbijt- en lunchbroodjes gehaald voor twee dagen. Morgen is de Aldi namelijk pas om 8.00 uur open en dan willen we al onderweg zijn. Even bellen met Pleun en Eline en daarna op pad.Читать далее
Sunday = Raceday

Vandaag is dé dag: Raceday. Maar liefst vier race staan op het programma! Wij gaan er echter maar drie zien want na de F3 begint al om 8.30 uur. Met een reistijd van ongeveer anderhalf uur vanЧитать далее
Uitslapen, Basiliek, shops & Chimneycake

Na de lange en vermoeiende dagen op het circuit, slapen we vandaag uit. tenminste de jongens slapen uit. Papa haalt verse broodjes, ruimt de vaatwasser uit en dekt de tafel. Om 10.30 zitten we aan hetЧитать далее
Buda Burght & Lichtjes langs de Donau

We maken onze bucketlist af door de Boeda Burght te bezoeken. We starten hoog, achter het complex en wandelen van plein naar plein. Grappig hoe dit zo aan elkaar hangt. Oude gebouwen, sommige mooi enЧитать далее
Aquaworld

Vroeg op pad want vandaag staat in het teken van waterglijbanen en zwemmen! We gaan naar Aquaworld. Dat ligt een stukje buiten het centrum en met het openbaar vervoer met ongeveer een klein uurtjeЧитать далее
Weer naar huis ✈️

Vandaag is de terugreisdag. We zijn best moe dus zo'n relaxed reisdagje is welkom. We moeten om 10.00 uur uit het appartement zijn. We maken de restjes op bij het ontbijt en nemen nog mee wat we meeЧитать далее
Путешественник
Zo, mannenweekend Frank. Gezellig
Путешественник
Maak er maar een mannenweek van 😉 3 dagen circuit en 3 dagen de stad verkennen 👍