BARCELONA —> NICE

Resa från Barcelona till Nice. Det tog hela dagen 12 h eftersom vi inte vill betala för seat reservation. Vi mådde inte bra denna dagen! Vi fick kämpa oss igenom den men vi överlevde😪
Så, vi åkte från Barcelona till Nice på 12 h med 4 byten vilket blev 5 för att det första tåget var uppdelat av vad vi tror är en strejk i det Franska tågföretaget. Men vi tog oss igenom 13hRead more
Vi råkade få ett privat rum för första gången på resan och det passa ju perfekt eftersom vi varit sjuka. Vi tog det mest lugnt hela dagen. Gick ut på em promenad på kvällen men båda blev helt slut!
Allmänt om Nice
Nice är en väldigt fin kuststad som inte är så stor. Den är ganska intim men med allt som man kan tänkas behöva på en semester om man skulle åka hit en vecka. En storgataRead more
En liten liten by uppe på ett berg nära Nice som var mindre än vi tänkt men också vackrare än vi tänkt. Här hängde vi hela förmiddagen innan vi åkte tillbaka till Nice för att bara hänga på playan. 😁
Allmänt om Monaco
Vi bodde inte i Monaco utan tog oss med tåg från Nice vilket jag rekommenderar! Det är väldigt dyrt att bo, äta och göra vad som helst i Monaco. Allt är dyrt där, glöm inteRead more