Cesta domov

Začala sa nedeľa, oddychový čas pre nás dobrovoľníkov. Pre kňazov naopak – včera sa rozpŕchli do najvzdialenejších kútov, aby priniesli chudobným Krista. Išli sme spolu s nimi doBaca lagi
Dnes sme mali mať pôvodne oddychový deň, ale cestou sme dostali defekt a po výmene rezervy sme dostali ďalší, takže sme sa pre miestnych stali skutočnou atrakciou. Polovica dediny stála priBaca lagi
Veľa sa zmenilo od poslednej návštevy Indie. Školy, nemocnica, kostol v plnej prevádzke. Dokonca pitná voda skoro na každom kroku...
„Štrnásti slovenskí dobrovoľníci dnes začínajú svoju misijnú skúsenosť v Indii. Prosíme, pamätajte na nás v modlitbe a držte nám palce, aby všetko dopadlo, ako má.“
ChoďBaca lagi
Ide sa na besnotu :-)
Kazen:
Uz na zaciatku pute meskal vlak. Niekedy aj v živote takto to byva. Sme pripraveny, vsetko nabalene, prichod na cas a vonkajsie okolnosti nam brania ist dalej ostava len čakať.
Na ceste bolaBaca lagi