• KarinBdV
  • Merle Niens-Blomsma
  • KarinBdV
  • Merle Niens-Blomsma

Jaarboek Amara 2022-2023

Weer een nieuw jaar om mooie herrineringen te maken Meer informatie
  • Animal kingdom

31 juli 2022, Verenigde Staten ⋅ ☀️ 31 °C

Hier wou ik na 5 jaar heel graag weer een x heen...super mooi prak met lekker veel schaduw door de mooi bomen die er zijn gepland.. want wat was het warm

• Dierentuin

1 augustus 2022, Verenigde Staten ⋅ ☀️ 29 °C

Al zou je denken dat Animal kingdom echt al genoeg was..voelt het toch niet als een echt dierentuin...plus deze dierentuin is gewoon super leuk alleen al omdat je er giraffen kunt voeren..

• En we zijn er nog niet

2 augustus 2022, Verenigde Staten ⋅ ☀️ 29 °C

Vandaag het laatste park...Hollywood studio's...we hadden regen verwacht dus gingen vroeg heen...gelukkig ook maar... want daar door alles kunnen zien en doen wat we wilde...en regen die kwam niet! Jij durfde bijna overal in en kwam er uit me een mega glimlach...zelf schieten zelf sturen super gaaf vond je het allemaal..Meer informatie

• Even een daggie helemaal niks

3 augustus 2022, Verenigde Staten ⋅ ☀️ 29 °C

We hebben nog twee dagen...wat te doen? missen we nog wat willen we nog wat!?..het antwoord is nee...morgen hebben we al wat bedacht en dus doen we vandaag lekker niks...eten lekker thuis en jij krijgt zomaar een mega grote suiker spin die normaal hier voor de schappelijke prijs van 10 dollar word aan geboden...dat heb ik er toch echt niet voor over
    😅 minigolfen is ondertussen een traditie over genomen van papa zijn familie kant....en jij vind het ook super leuk dus die gingen we nog wel even doen...gaan zeker ook altijd een zwembad zoeken bij ons verblijf want dat was toch echt erg lekker na een lange warme dag🥰 en keken zelf ook uit op de minigolf baan bij ons huisje
    Meer informatie

• Nou dat was hem wel

5 augustus 2022, Verenigde Staten ⋅ ⛅ 31 °C

Terug naar huis...nu met maar een over stap...deze tot overmaat van ramp ook bijna niet gehaald...gelukkig liepen we 5 minuten in en mochten als eerst uitstappen..waardoor we het op het nippertje gered hebben..koffer uiteraard weer niet op de band... maar goed...scheelt weer opruimen want dat kan nu in fases hahaha...en thuis toch niet nodig...het was TOP!Meer informatie

• Gezellig suppen

19 augustus 2022, Nederland ⋅ ☀️ 20 °C

Laatste dagen voordat je weer naar school moet...en het is heerlijk weer...mama's vriendin Annelies heeft twee sup's en dat is super leuk...dus vandaag gaan we met de hele bups lekker suppen....

• Tablet

1 oktober 2022, Nederland ⋅ 🌧 15 °C

Mama mag ik op de tablet ..paar dagen later zit ik door me foto te kijken zie ik in eens allemaal foto's en filmpjes die je zelf aan het maken bent,😂. Was vergeten dat de tablet met mijn Google foto's gelinkt is...wat een lekker kind ben je toch ook wijsneus. 💋❤️Meer informatie

• Dierendag

4 oktober 2022, Nederland ⋅ ⛅ 10 °C

Ook op school doe je wat aan dierendag..dit jaar mocht je met de hele klas naar de buurvrouw want die geeft kippen en konijnen en daar krijg je wat uitleg over...zelf hebben we wat gekocht voor onze Damas (helaas was ze er bang voor) maar goed het gaat om het idee..Meer informatie

• Schoolreisjes

6 oktober 2022, Nederland ⋅ ☀️ 10 °C

Aftellen wanneer gaan we hoeveel nachtjes nog...super veel zin had je er in...leuk hoor dit jaar ben je naar Zwolle geweest naar een inboorlingen speel paradijs.

• Auwie

19 oktober 2022, Nederland ⋅ ⛅ 13 °C

Gelukkig gebeurt het niet vaak..maar deze was toch echt wel pijnlijk en dik en schrikken..tand door beide lippen door stang draaien...gelukkig had je al snel geen pijn meer..en blijf je een leuke mooie lieve meid..ook met dikke lip hahaMeer informatie

• Samen spelen

20 oktober 2022, Nederland ⋅ ☁️ 13 °C

Op school heb je leuke vriendinnen..vandaag is Marith langs geweest ...samen buiten gespeeld en pompoen uit geholt ...het was erg gezellig..maar ook erg vermoeiend en je lag zo lekker bij oma dat je in slaap gevallen bent.Meer informatie