Hungary
Szilvásvárad

Discover travel destinations of travelers writing a travel journal on FindPenguins.

6 travelers at this place

 • Day1

  Jo reggelt Szilvasvarad!

  October 15, 2016 in Hungary ⋅ 🌬 6 °C

  Hétvége a La Contessa kastelyszalloban, Szilvasvaradon- ajándék Marcus szüleitől meg tavaly karácsonyra, ezúton is köszönjük nekik! :)
  Gyönyörű hely, meg sötétben is, tényleg egy igazi felújított kastély hatalmas rendezett parkkal. Az Almási Kitti fele "Királylány önismereti kurzus" után itt tényleg kiralylanynak érezhetem magam.:)
  És az igazi döbbenet: superior szobank van, és ennek köszönhetően van egy privát szaunank a furdoben!!! Juhuuuuu! Este fel is avatjuk egy üveg pezsivel.:)
  Reggel minden gyönyörű napfényben úszik- isteni reggeli, majd én délelőtt meló, de meg az is elviselheto ebben a környezetben.
  Read more

 • Day1

  A csermely halkan zugott...

  October 15, 2016 in Hungary ⋅ ⛅ 13 °C

  Hűs melyen pisztráng úszott...;)

  PISZTRÁNGot enni itt az egy must have...annyiféle van, mint Gombóc Artúr csokijai a PomPomban- füstölt, sült, fokhagymás, vajas-mandulás, rántott és sorolhatnám;)
  A hely, amit kiválasztunk, egyszerűen zseniális: Fenyő etterem, a pisztrangos soron. És az a fokhagymás pisztrang szinte megszólal! Megállapítjuk, h két hetes francia olasz utunk során egyszer nem ettünk ilyet déli barátainknál!
  Zárásaként túrós pali és somlói...maga a tökély.
  Read more

 • Day1

  Szalajka volgy

  October 15, 2016 in Hungary ⋅ ⛅ 12 °C

  Kirandulunk. Itt annyi minden van, Bob pályátol es pisztráng sutodektol kezdve, Fátyol vízesésen keresztül, Lipicai menesig és Istallosko barlangig bezarolag! El kell jönni, nagyon ajánlom.

  3 órát (10 km!!!) sétálunk a csodálatos őszi erdőben, csillog a napfeny a rozsdabarna faleveleken és a vizesesen- tényleg elkepeszto látvány!
  Read more

You might also know this place by the following names:

Szilvásvárad, Szilvasvarad

Join us:

FindPenguins for iOSFindPenguins for Android

Sign up now