• Ivan A. Fræer
  • Ivan A. Fræer

Harzen 2016

Endnu en fantastisk tur til det skønne Harzen område. Denne gang i både Nord og Syd. Read more
  • Trip start
    June 29, 2016
  • Sommerrodelbahn Bocksberg

June 30, 2016 in Germany ⋅ ☀️ 16 °C

Her finder vi en af Jette´s og min helt store HITS, nogle vil kalde det en ´isme`, Europa´s største bobslædebane og DEN er fed, bortset fra, at Jette var så uheldig at blive fanget bag en langsomt kørende lille dreng, som tydeligvis var skrækslagen og aldrig skulle have taget den tur alene... Jette blev ved at brokke sig de næste to dage, hvergang hun kom i tanke om det :-)Read more

• Skyrope

June 30, 2016 in Germany ⋅ ⛅ 19 °C

Sammen med mange andre spændende oplevelser i Bad Harzburg, finder du Skyrope hvor du kommer op at gå langt over jorden, langs en smuk træsti som er bygget ind i trætoppene.

• Restaurant Worthmühle

June 30, 2016 in Germany ⋅ ☀️ 19 °C

Mon ikke dette er den dejligste restaurant i hele Goslar? Den er ihvertfald oppe blandt top tre efter min mening. Vi tilbragte nogle dejlige timer her på vores sidste aften, inden vi dagen efter skulle rejse videre til Stolberg nede i det sydlige Harzen, og det blev en u-forglemmelig skøn aften.Read more

• Hotel Stolberger Hof

July 1, 2016 in Germany ⋅ ⛅ 23 °C

Efter lidt møje og besvær p.g.a. meget dårlige veje (delvist spærrede af vejarbejde), ankom vi endelig til vores næste hotel. Hotellet var på alle måder fint og godt, morgenmaden ikke mindst, men uanset hvor SKØN den lille by faktisk er, så kunne vi dog snart fornemme at der vist ikke var aktivitet nok til vores smag, så vi valgte at ændre vores booking fra to til en overnatning, og heldigvis, for dagen efter stod regnen ned i lange baner.

Medn bestemt en super hyggelig by, som mest af alt minder om en Østrisk Tyrolerby. Hotellet var som sagt godt og de to restauranter på torvet skuffer heller ikke på nogen måde.

• Godnat, godmorgen og farvel

July 2, 2016 in Germany ⋅ ⛅ 24 °C

Det blev aften og byen gik til ro klokken 22.00 en fredag aften... Vi gik også til ro i god tid, og heldigvis, for hvad vi ikke vidste, var at vi hver halve time, hele natten igennem, skulle blive vækket af kirkeklokken som hang nærmest uden for vinduet.... :-(

Men da vi lidt trætte kom ned til morgenmaden kunne vi ikke andet end blive glade, det var simpelthen fantastisk.

Trip end
    July 2, 2016