• Ivan A. Fræer

• Trip start
    July 29, 2017

Ciampino Airpoprt

July 29, 2017 in Italy ⋅ ☀️ 29 °C

For anden gang, to år i træk. Vi er tilbage i skønne Rom, denne gang sammen med vores datter Line og hendes dejlige kæreste Lars. Sen landing og taxaen venter ude foran lufthavnen.

• Tiber Camping Village

July 30, 2017 in Italy ⋅ ☀️ 32 °C

Det er ved at være længe siden vi har boet på en campingplads, men skønt at prøve denne afslappede ferieform igen. De ganske udmærkede mobilehomes til vores rådighed og alt i alt var pladsen rigtig fin, dog med ca. en times rejsetid ind til Rom. Pladsen gik tidligt til ro om aftenen, så ikke et sted hvor du skal forvente dig en masse underholdning og aktiviteter.Read more

• Colosseum

July 31, 2017 in Italy ⋅ ☀️ 32 °C

Velnok den mest kendte turistattraktion i Rom, og med sikkerhed også en af de mest kendte i hele Verden. Ja, vi havde set det før, man kunne selvfølgelig ikke holde os væk, vi skulle se det igen. En fantastisk oplevelse og selv om der er mange mennesker og lange køer, vil jeg bestemt anbefale Jer at gå indenfor og nyde historiens vingesus.Read more

• Tiberen

July 31, 2017 in Italy ⋅ ☀️ 32 °C

Tiberen er den store flod som løber ind gennem Rome og er måske ikke umiddelbart den "attraktion" du oftest hører om, men gør Jer selv den tjeneste, gå ned til Tiberen en aften. Nyd noget godt mad, en flaske god rødvin og/eller velskænket koldt fadøl og nyd stemningen hernede. Det er simpelthen så skønt og vi vil stensikkert komme tilbage, hvis vi en dag kommer tilbage til Rom igen, og det gør vi nok ;- )Read more

• Trip end
    August 5, 2017